• Huvudsponsorer

Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Tisdag Tis 22 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Lördag Lör 2 Februari Feb
Söndag Sön 10 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Idag 16 Februari Feb
Måndag Mån 18 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar

Allsvensk poängkung blir Redhawks första nyförvärv

13 april 2018 15:31
Lagbygget

Det första nyförvärvet inför den kommande SHL-säsongen är på plats. Från MODO Hockey värvar Redhawks Emil Molin, 25, som den gångna säsongen vann HockeyAllsvenskans poängliga. – Det känns jättebra att komma till en så pass stor och fin klubb som Malmö Redhawks, säger Molin själv om att flytta söderut.


Lagbygget inför den kommande säsongen är i full gång. Tidigare i dag stod det klart att åtta spelare lämnar klubben i samband med att deras kontrakt löper ut. Nu har det första nyförvärvet skrivit på.

Från MODO Hockey hämtar Redhawks hela HockeyAllsvenskans poängkung, Emil Molin. Den 25-årige centern svarade under den gångna säsongen för 51 poäng (23+28) på 52 allsvenska matcher.

– En väldigt skicklig center som kommer från en jättefin säsong. Emil är en driven kille, som haft en något tuff resa fram till där han är i dag. Det har gjort honom extra driven, han vill ta ytterligare kliv i karriären och vi är övertygade om att han kan göra det i vår miljö. Vi är självklart glada över att han väljer en flytt till oss i konkurrens med flera andra SHL-klubbar, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

De kommande säsonger blir inte Emil Molins första i SHL. Redan som 19-åring tog han en plats i och var med om att ta Brynäs till SM-guld 2012. Vintern därefter bärgade han en silverpeng med Juniorkronorna i JVM 2013, i vilket han var den svensk som producerade flest poäng. Framöver kommer han att jaga nya framgångar i Redhawks.

– Det känns jättebra att komma till en så pass stor och fin klubb som Malmö Redhawks. Här känner jag att jag kan fortsätta att utvecklas. Jag tror också att jag kan få chansen att vinna något här och förväntar mig att vi kommer att ha de målsättningarna, säger Emil Molin själv i en kommentar.

Kontraktet är skrivet över de två kommande säsongerna.