• Huvudsponsorer

Malmö Redhawks arrangerar Hockeyns Dag 2017

30 november 2016 10:45
Hockeyns Dag

Den 14 januari 2017 slår Malmö Redhawks upp dörrarna till Malmö Arena och bjuder in regionens invånare på hockey när Luleå kommer på besök. Hockeyns Dag är tillbaka och tillsammans med näringslivet är Redhawks stolta att kunna bjuda på hockey och ta ett samhällsansvar via Team Rynkebys samarbete insamling till förmån för Barncancerfonden.


Härmed presenterar Malmö Redhawks Hockeyns Dag 2017 som kommer att äga rum under matchen mot Luleå lördagen den 14 januari. Malmös näringsliv betalar 1 krona per besökare och därmed får klubben möjligheten att ha gratis inträde för alla som vill komma in.

Hockeyns Dag är en manifestation för hockeyn i Malmö men det finns en stor nyhet denna säsong. Malmö Redhawks kommer att skänka 20 % av de intjänade pengarna denna match till Barncancerfonden via vårt samarbete med Team Rynkeby.

– Att se sjuka barn är något av det värsta som finns och för Malmö Redhawks är det självklart att vi ska göra vad vi kan för att samla in pengar till denna goda sak samtidigt som vi marknadsför hockeyn i Malmö. Vi har samlat in över 700 000 till välgörande ändamål de senaste åren, däribland till Barncancerfonden, men vi kan bli ännu bättre och det ska vi visa nu tillsammans med Team Rynkeby. Malmö Redhawks har tagit stora steg organisatoriskt och sportsligt och nu tar vi vårt sociala ansvar, säger Patrik Sylvegård, VD Malmö Redhawks.

Under eftermiddagen och kvällen kommer vi även att ha flera andra aktiviteter för att samla in pengar och underhålla publiken. Allt ifrån auktioner och tävlingar till ungdomshockey på isen i Malmö Arena inför match.

– Team Rynkeby är Barncancerfondens näst största bidragsgivare och tillsammans med Malmö Redhawks kan vi göra stor skillnad för de drabbade barnen och deras anhöriga, där 100% av de insamlade medlen går direkt till forskning och syskonstöd, säger David Schaub, teamleader Team Rynkeby Malmö, och fortsätter:

– Att Malmö Redhawks väljer att stödja kampen mot barncancer är fantastiskt, inte enbart i insamlade medel utan även med möjligheten att skapa ljusglimtar för drabbade genom inbjudningar till matcherna och sjukhusbesök.

Malmö Redhawks ambition är att samla in en stor summa pengar, samtidigt som vi kan bjuda på gratis ishockey, detta genom ett samarbete med Malmös näringsliv.

Vill du och ditt företag vara med och bjuda regionens invånare på hockey samt bidra till Team Rynkebys insamling till förmån för Barncancerfonden, kontakta Malmö Redhawks på telefon 040-642 06 00.