• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lördag Lör 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Onsdag Ons 16 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Tisdag Tis 22 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Lördag Lör 26 November Nov
Tisdag Tis 29 November Nov
Torsdag Tor 1 December Dec
Lördag Lör 3 December Dec
Torsdag Tor 8 December Dec
Lördag Lör 10 December Dec
Måndag Mån 26 December Dec
Onsdag Ons 28 December Dec
Fredag Fre 30 December Dec
Tisdag Tis 3 Januari Jan
Torsdag Tor 5 Januari Jan
Lördag Lör 7 Januari Jan
Torsdag Tor 12 Januari Jan
Lördag Lör 14 Januari Jan
Torsdag Tor 19 Januari Jan

Två nya år för Daniel Marmenlind

30 september 2022 16:56

I går storspelade han i derbysegern borta mot Rögle. I dag firade Daniel Marmenlind, 24, den segern med att skriva på en tvåårig kontraktsförlängning med Redhawks.

– Det var självklart för mig, att det var här jag ville stanna, säger Marmenlind själv efter att ha skrivit på sitt nya kontrakt.


I går svarade Redhawks 24-årige målvakt Daniel Marmenlind för en stark prestation i Ängelholm och var en av de stora nycklarna till derbysegern. I dag har han fört pennan till pappret och skrivit på en tvåårig kontraktsförlängning.

– Det känns jättebra att bli kvar här. Jag ser fram emot kommande säsonger här också och inte bara den som vi är inne i just nu. Jag trivs väldigt bra med allt - klubben, laget, staden och med alla fansen. Det var självklart för mig, att det var här jag ville stanna, säger huvudpersonen själv efter att ha undertecknat sitt nya kontrakt.

Det var inför fjolårssäongen som han flyttade söderut efter en succésäsong i Västervik, som gav stort eko och han prisades också som HockeyAllsvenskans bästa målvakt. Debutsäsongen i SHL var också stark. Nu har han inlett årets säsong på ett ännu bättre sätt.

Under de fyra inledande matcherna på SHL-säsongen 2022/23 stoltserar han med en räddningsprocent på 93,4 och han släpper endast in 1,82 mål per match, två noteringar som är i toppklass i ligan. Hans spel är också en stor anledning till att Redhawks vunnit tre av de första matcherna och ännu inte varit i målmässigt underläge i seriespelet.

– Vi är oerhört glada över att kunna förlänga kontraktet med Daniel. Han har visat prov på stort tålamod under hela sin karriär och målmedvetet tagit nivå för nivå i sin utveckling - via Division 1, HockeyAllsvenskan och sedermera SHL. Sedan han kom till oss har han utvecklats till en etablerad SHL målvakt. Daniel är oerhört seriös i sin träning, jobbar målmedvetet varje dag och tillsammans med Adam Werner och Cristopher Nihlstorp bildar de ett team som driver utveckling varje dag. Vi har alla sett Dannes fina prestationer - inte minst mot Rögle i går - men vi ser också fram emot att få hjälpa honom att ta ytterligare steg på sin utvecklingstrappa, säger Malmö Redhawks sportchef, Björn Liljander.

Det nyskrivna kontraktet innebär att Daniel Marmenlind förblir en Redhawksspelare fram till våren 2025.

För att fira Marmenlinds nya kontrakt säljer vi nu 200 biljetter till sändagens hemmamatch mot Brynäs på hörn och kortsida för bara 72 kronor. Säkra dina platser här >>