• Huvudsponsorer

Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Fredag Fre 14 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Lördag Lör 5 September Sep
Söndag Sön 6 September Sep
Torsdag Tor 10 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt

Positivt ekonomiskt resultat för Redhawks

2 juli 2020 11:00

Den gångna säsongen slutade på ett sätt som ingen hade räknat med. Nu är böckerna stängda för 2019-20 och Malmö Redhawks kan presentera en vinst på 4,6 miljoner före skatt i koncernen. – Resultatet ligger i linje med budgeten, säger Mats Larsson, ordförande i Malmö Redhawks.


Säsongen 2019-20 är nu inte bara avslutad på isen utan även när det gäller det ekonomiska. Böckerna är stängda och Malmö Redhawks kan presentera ett positivt resultat med en vinst i koncernen på 4,6 miljoner före skatt.

– Resultatet ligger i linje med budgeten och vi visar på nytt att ekonomin är under kontroll, säger Malmö Redhawks ordförande Mats Larsson.

Det inställda SM-slutspelet renderade givetvis uteblivna intäkter, men samtidigt budgeterar Malmö Redhawks inte med ett SM-slutspel. Trots det uteblivna slutspelsmatcherna ökade nettoomsättningen med nära två miljoner jämfört med 2018-19.

Det egna kapitalet i koncernen uppgår efter den gångna säsongen till 2,9 miljoner kronor, ett belopp som understiger de sex miljoner som är licensnämndens krav. Med anledning av Covid-19 ströks kapitalkravet för den innevarande säsongen.

– Prioritet ett var att säkerställa ett eget kapital överstigande sex miljoner. Då kapitalkravet slopades för den innevarande säsongen valde vi att säkerställa ett bättre ekonomiskt utgångsläge inför en något osäker framtid, säger Mats Larsson.

Om knappt tre månader är det dags för spel i SHL igen. Tillsammans med dig som supporter och partner ser vi fram emot det som komma skall och den utmaning som väntar på isen. Var med oss - köp säsongskort i dag >>

Malmö Redhawks årsmöte kommer att äga rum torsdagen den 27 augusti med start klockan 18.

Koncernredovisning >>