• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 12 Mars Mar
Fredag Fre 14 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Lördag Lör 5 September Sep
Söndag Sön 6 September Sep
Torsdag Tor 10 September Sep
Fredag Fre 18 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Idag 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Tisdag Tis 17 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec

Två nya Redhawksår för Malte Setkov

12 september 2019 09:05

För andra dagen i rad förlängs ett kontrakt. I dag är det Malte Setkov, 19, som undertecknat en tvåårig kontraktsförlängning, som innebär att han blir Redhawks trogen till våren 2022. – Jag är väldigt stolt över att tillhöra det här laget, säger den unge backen bland annat.


Malte Setkov är backen som gått den långa vägen genom Redhawks ungdomslag till att ta en ordinarie tröja i SHL. Den danske 19-åringen blev en Redhawksspelare sommaren 2014 och går nu in på sin tredje säsong med A-lagsspel.

Nu har Malte dessutom fört pennan till pappret och skrivit på en tvåårig kontraktsförlängning.

– Det känns riktigt bra att förlänga mitt kontrakt med ytterligare två säsonger. Jag är väldigt stolt över att tillhöra det här laget och för min fortsatta utveckling så passar det här mig perfekt. Jag vet att tränarna här kommer att hjälpa mig att bli en bättre spelare. Dessutom gillar jag att det är stor konkurrens om speltiden för oss backar, det är något som pushar mig lite extra varje dag, säger Malte Setkov själv i en kommentar.

För två somrar sedan draftades den spelskicklige och pucksäkre backen av Detroit Red Wings. Sedan dess har han varit över och tränat på NHL-klubbens camp vid två tillfällen. Men innan drömmen om spel i NHL blir verklighet ska han fortsätta att utvecklas mot den nyckelback han kan bli för Redhawks i SHL.

– Vi tycker att Malte har tagit jättestora steg och är säkra på att han kan utvecklas till en toppback i den här ligan. Han har alla verktyg och visar gång på gång prov på sin stora skicklighet. Nu har han dessutom vuxit in i sin långa kropp på ett riktigt bra sätt och han är definitivt en spelare att hålla ett extra öga på under säsongen, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Det nya kontraktet innebär att Malte Setkov förblir en Redhawksspelare till våren 2022.