• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 24 Augusti Aug
Torsdag Tor 26 Augusti Aug
Lördag Lör 28 Augusti Aug
Söndag Sön 29 Augusti Aug
Torsdag Tor 2 September Sep
Fredag Fre 3 September Sep
Fredag Fre 10 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Söndag Sön 19 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Onsdag Ons 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt

Bravida är tillbaka som huvudpartner

16 juni 2021 11:30

I takt med att nyförvärv presenteras till spelartruppen fortsätter också skaran av Malmö Redhawks huvudpartners att utökas. Förra veckan kunde vi glädjande meddela ett ökat engagemang för Malmö Ställningsservice och i dag kan Redhawks stolt presentera en återvändande huvudpartner i form av Bravida.


Under den gångna säsongen tog Bravida ett litet steg tillbaka i sitt engagemang runt Malmö Redhawks och agerade premiumpartner, Redhawks näst högsta nivå som partners. Inför kommande säsong väljer Bravida att återgå som huvudpartner, något företaget varit - fjolårssäsongen undantagen - sedan Malmö Arena byggdes.

Bravida är ett företag som arbetar med alla de funktioner som ger fastigheter liv. Bravida är en heltäckande teknikpartner med verksamhet inom ett flertal teknikområde: el, värme och sanitet, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla, kraft och teknisk fastighetsdrift.

– Vi försöker både sportsligt och kommersiellt höja oss ytterligare en nivå och så här långt har har vi fått en väldigt bra respons från våra partners. Jag tycker också att det känns lite extra kul att just Bravida steppar upp igen, då de varit med oss hela vägen sedan vi huserade på Malmö Isstadion. Bravida är också en dräktpartner och exponeras på en de bästa platserna och nu ser vi fram emot att få dela härliga upplevelser tillsammans redan till hösten, säger Patrik Sylvegård, VD för Malmö Redhawks.

– Under våren har vi fått ett fantastiskt stöd från säsongskortsinnehavare som signat upp för nästa säsong. Dessutom har många företag i Malmös näringsliv förlängt sina partnerskap med oss på Redhawks. Att Bravida återgår som huvudpartner är en extra fjäder i hatten för oss och eftersom vi har en mångårig relation är det kul även på ett personligt plan, säger Marcus Larsson, Kommersiell Chef på Malmö Redhawks.

– Vi på Bravida känner att vi går en väldigt spännande säsong till mötes, med den satsning som klubben nu gör. Vi längtar efter att pucken släpps och att vi får komma tillbaka till Malmö Arena. Förhoppningen är att det blir ett långt slutspel och vi drömmer självklart om att det bär hela vägen, säger Mattias Norlander, Regionchef Malmö på Bravida.