• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Onsdag Ons 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Idag 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Fredag Fre 29 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Söndag Sön 31 Oktober Okt
Måndag Mån 1 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov

Nytt kontrakt för Josephine Asperup

9 februari 2021 14:05

Redhawks förlänger kontraktet med den 28-åriga landslagsspelaren Josephine Asperup. Forwarden har tre säsonger bakom sig i Redhawksdressen och nu är det klart att det blir ytterligare en. – Hon vet vad som krävs för att vi ska kunna avancera till SDHL, säger Calle Wendt, tillförordnad sportchef för Redhawks damlag.


Ytterligare en spelare är på plats i lagbygget inför den kommande säsongen i DamEttan Södra. Josephine Asperup, 28, har skrivit på ett nytt ettårskontrakt.

– Josephine är en av våra mest rutinerade spelare och hon är en väldigt viktig pusselbit, att få på plats till nästa säsong. Hon vet vad som krävs både för att vi ska kunna avancera till SDHL och prestera där samtidigt som hon spelar på hög nivå med det danska landslaget. Hon är ett föredöme för de yngre spelarna i laget och visar dagligen vilken nivå man behöver hålla på träningarna varje dag. Vi ser fram emot att se henne i Redhawksdressen ytterlgiare en säsong, säger Calle Wendt, tillförordnad sportchef och huvudtränare för Redhawks damlag.

Nästa säsong blir hennes fjärde i Redhawks och på de tre tidigare har Josephine Asperup svarat för 41 poäng på 42 matcher, fördelat på 13 mål och 28 assist.

– Jag ser verkligen fram emot att bli kvar i klubben och fortsätta den resa som vi påbörjat. Tillsammans kommer vi fortsätta att jaga vårt mål, att ta klivet upp till SDHL och jag längtar redan nu efter att få köra igång igen. Den här speciella säsongen gör att suget efter nästa är extra stort, säger Josephine Asperup själv i en kommentar.