• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 24 Augusti Aug
Torsdag Tor 26 Augusti Aug
Lördag Lör 28 Augusti Aug
Söndag Sön 29 Augusti Aug
Torsdag Tor 2 September Sep
Fredag Fre 3 September Sep
Fredag Fre 10 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Söndag Sön 19 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Onsdag Ons 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt

Helge lämnar för Los Angeles Kings

4 juni 2021 23:27

För knappt ett år sedan draftades Helge Grans av Los Angeles Kings. Nu har den talangfulle backen skrivit på ett treårsavtal med NHL-klubben och han lämnar Redhawks för att fortsätta sin utveckling i Nordamerika. – Tiden jag haft i klubben har varit både lärorik och rolig, säger Grans själv i en kommentar.


Under hösten 2018 klev en 16-årig Helge Grans in och debuterade för Redhawks i samband med hemmamatchen mot Red Bull München i CHL. Sedan dess har det blivit sammanlagt 70 tävlingsmatcher i den röda tröjan.

Nu har Ljungbysonen, som draftades i den andra rundan, som 35:e spelare totalt, skrivit på ett NHL-kontrakt med Los Angeles Kings och till hösten flyttar han till Nordamerika.

– Det känns väldigt spännande att få den här chansen, att signa ett NHL-kontrakt. Att lämna Malmö känns också lite vemodigt. Tiden jag haft i klubben har varit både lärorik och rolig. Jag har framför allt lärt mig att förstå vad som krävs för att bli en elitspelare och jag kommer självklart att följa klubben även framöver, säger Helge Grans i en kommentar.

– Vi hade så klart velat se Helge hos oss även den här säsongen, men är samtidigt glada för hans skull. Han har all potential som krävs för att bli en storback och vi vill ta tillfället i akt att önska honom ett stort lycka till när det väl är dags att åka över, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Fram till flyttlasset går kommer Helge Grans att fortsätta träna tillsammans med Redhawks SHL-trupp.