• Huvudsponsorer

Lördag Lör 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Onsdag Ons 8 December Dec
Fredag Fre 10 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Tisdag Tis 21 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Söndag Sön 16 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Söndag Sön 23 Januari Jan
Fredag Fre 28 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Söndag Sön 30 Januari Jan
Lördag Lör 19 Februari Feb
Söndag Sön 20 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb
Tisdag Tis 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Söndag Sön 6 Mars Mar
Tisdag Tis 8 Mars Mar

Helge lämnar för Los Angeles Kings

4 juni 2021 23:27

För knappt ett år sedan draftades Helge Grans av Los Angeles Kings. Nu har den talangfulle backen skrivit på ett treårsavtal med NHL-klubben och han lämnar Redhawks för att fortsätta sin utveckling i Nordamerika. – Tiden jag haft i klubben har varit både lärorik och rolig, säger Grans själv i en kommentar.


Under hösten 2018 klev en 16-årig Helge Grans in och debuterade för Redhawks i samband med hemmamatchen mot Red Bull München i CHL. Sedan dess har det blivit sammanlagt 70 tävlingsmatcher i den röda tröjan.

Nu har Ljungbysonen, som draftades i den andra rundan, som 35:e spelare totalt, skrivit på ett NHL-kontrakt med Los Angeles Kings och till hösten flyttar han till Nordamerika.

– Det känns väldigt spännande att få den här chansen, att signa ett NHL-kontrakt. Att lämna Malmö känns också lite vemodigt. Tiden jag haft i klubben har varit både lärorik och rolig. Jag har framför allt lärt mig att förstå vad som krävs för att bli en elitspelare och jag kommer självklart att följa klubben även framöver, säger Helge Grans i en kommentar.

– Vi hade så klart velat se Helge hos oss även den här säsongen, men är samtidigt glada för hans skull. Han har all potential som krävs för att bli en storback och vi vill ta tillfället i akt att önska honom ett stort lycka till när det väl är dags att åka över, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Fram till flyttlasset går kommer Helge Grans att fortsätta träna tillsammans med Redhawks SHL-trupp.