• Huvudsponsorer

Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Lördag Lör 21 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan

Rutinerad forward stärker och breddar laget

15 februari 2019 22:10

Under de sista timmarna av transferfönstret stärker Redhawks upp den hårt skadedrabbade forwardssidan med Per Ledin. Den hårt arbetande ytterforwarden har väldigt stor rutin från SHL och har varit med om det mesta som hockeyspelare. – Vi känner att vi behöver en rutinerad kille som besitter ett stort inre ledarskap, något som kommer att komma väl till pass i vår relativt unga och oerfarna trupp, säger Patrik Sylvegård.


Med endast tolv friska seniorforwards stärker Redhawks upp laget inför avgörandet i SHL. Den trefaldige SM-guldvinnaren Per Ledin är klar för spel i klubben.

– Per är en spelare som har varit med om alla situationer som hockeyspelare och vi är övertygade om att han kan hjälpa oss under den avgörande delen av säsongen. Vi känner att vi behöver en rutinerad kille som besitter ett stort inre ledarskap, något som kommer att komma väl till pass i vår relativt unga och oerfarna trupp. Per har hållit igång under säsongen och är i matchform. Nu är han fullt inställt på att komma hit och kriga för sin plats i laguppställningen, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Så sent som i fjol spelade Per Ledin SHL-ishockey i såväl Karlskrona som i Luleå. Den här säsongen har han varit en stark forward för Boden, som toppar AllEttan.

Per Ledins kontrakt med klubben sträcker sig säsongens ut och Per ansluter till laget under morgondagen. Han kommer dock inte att medverka i hemmamatchen mot Växjö Lakers.