• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 24 Augusti Aug
Torsdag Tor 26 Augusti Aug
Lördag Lör 28 Augusti Aug
Söndag Sön 29 Augusti Aug
Torsdag Tor 2 September Sep
Fredag Fre 3 September Sep
Fredag Fre 10 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Söndag Sön 19 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Onsdag Ons 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt

Rutinerad forward stärker och breddar laget

15 februari 2019 22:10

Under de sista timmarna av transferfönstret stärker Redhawks upp den hårt skadedrabbade forwardssidan med Per Ledin. Den hårt arbetande ytterforwarden har väldigt stor rutin från SHL och har varit med om det mesta som hockeyspelare. – Vi känner att vi behöver en rutinerad kille som besitter ett stort inre ledarskap, något som kommer att komma väl till pass i vår relativt unga och oerfarna trupp, säger Patrik Sylvegård.


Med endast tolv friska seniorforwards stärker Redhawks upp laget inför avgörandet i SHL. Den trefaldige SM-guldvinnaren Per Ledin är klar för spel i klubben.

– Per är en spelare som har varit med om alla situationer som hockeyspelare och vi är övertygade om att han kan hjälpa oss under den avgörande delen av säsongen. Vi känner att vi behöver en rutinerad kille som besitter ett stort inre ledarskap, något som kommer att komma väl till pass i vår relativt unga och oerfarna trupp. Per har hållit igång under säsongen och är i matchform. Nu är han fullt inställt på att komma hit och kriga för sin plats i laguppställningen, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Så sent som i fjol spelade Per Ledin SHL-ishockey i såväl Karlskrona som i Luleå. Den här säsongen har han varit en stark forward för Boden, som toppar AllEttan.

Per Ledins kontrakt med klubben sträcker sig säsongens ut och Per ansluter till laget under morgondagen. Han kommer dock inte att medverka i hemmamatchen mot Växjö Lakers.