• Huvudsponsorer

Lördag Lör 18 Februari Feb
Söndag Sön 19 Februari Feb
Tisdag Tis 21 Februari Feb
Torsdag Tor 23 Februari Feb
Lördag Lör 25 Februari Feb
Tisdag Tis 28 Februari Feb
Torsdag Tor 2 Mars Mar
Lördag Lör 4 Mars Mar
Tisdag Tis 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Tisdag Tis 14 Mars Mar
Torsdag Tor 16 Mars Mar
Lördag Lör 18 Mars Mar
Tisdag Tis 21 Mars Mar
Idag 23 Mars Mar
Lördag Lör 25 Mars Mar
Tisdag Tis 28 Mars Mar

Köp familjebiljetter till matchen mot Djurgården

15 januari 2016 11:26

Efter succén med familjebiljetter under 2015 års sista hemmamatcher har dessa blivit ett permanent inslag under resterande del av säsongen. Så ta med dig hela familjen på hockeyfesten mot Djurgården på fredag.


I hemmamatcherna mot Frölunda och Karlskrona lanserade Malmö Redhawks familjebiljetter på övre etage. Dessa gjorde stor succé och är sedan dess införda på permanent basis under resterande del av säsongen.

Som vuxen har du nu möjlighet att ta med dig familjens alla barn och låta dem uppleva världens bästa idrott live, på plats i Malmö Arena.

Den/de vuxna betalar 150 kronor för sin(a) biljett(er) medan barnen går in för så lite som en femtiolapp per barn upp till 13 år.

På ticnet.se är det endast möjligt att köpa lika många vuxen- som barnbiljetter, men via telefon, 0771-70 70 70, eller hos Ticnets ombud kan du köpa ett obegränsat antal barnbiljetter. Enda kravet är att minst en vuxen följer med.

Familjebiljetterna gäller på samtliga Malmö Redhawks hemmamatcher förutom derbyt mot Rögle den 5 mars 2016. Till denna match justeras biljettpriserna något och gäller enligt tabellen till höger.

Ta med hela familjen och upplev hockeyfesten mot Djurgården på fredag i kommande vecka, när Malmö Redhawks spelar sin första hemmamatch på nästa en månad.

Dina biljetter till Mamö Redhawks hemmamatcher köper du genom att klicka här!