• Huvudsponsorer

Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lördag Lör 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Onsdag Ons 16 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Tisdag Tis 22 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Lördag Lör 26 November Nov
Tisdag Tis 29 November Nov
Torsdag Tor 1 December Dec
Lördag Lör 3 December Dec
Torsdag Tor 8 December Dec
Lördag Lör 10 December Dec
Måndag Mån 26 December Dec
Onsdag Ons 28 December Dec
Fredag Fre 30 December Dec
Tisdag Tis 3 Januari Jan
Torsdag Tor 5 Januari Jan
Lördag Lör 7 Januari Jan
Torsdag Tor 12 Januari Jan
Lördag Lör 14 Januari Jan
Torsdag Tor 19 Januari Jan
Lördag Lör 21 Januari Jan
Torsdag Tor 26 Januari Jan
Lördag Lör 28 Januari Jan

Matchdag: Det gäller för mötet med Växjö

28 december 2021 10:00

I kväll är Redhawks tillbaka för spel i Malmö Arena när Växjö Lakers kommer på besök. Pucken släpps klockan 19 och matchen är den första som spelas i arenan sedan de nya restriktionerna trädde i kraft. Det här gäller för dig som ska på hockey i kväll.


I kväll jagar vi den raka hemmasegern i Malmö Arena, när Växjö Lakers står för motståndet. Just nu är det dock speciella omständigheter runt våra matcher i SHL. Den 23 december trädde regeringens nya restriktioner i kraft vilket kraftigt reducerar arenans kapacitet i samband med våra hemmamatcher.

Till följd av detta har du som säsongskortsinnehavare fått nya biljetter mailade till dig som du behöver använda för inpassering när du kommer till Malmö Arena i kväll. Det räcker alltså inte med att uppvisa ditt säsongskort i kväll.

Vi vill också be sig som köpt lösbiljett till matchen vara uppmärksam på att det är den senast skickade biljetten som ska användas, då även du kan ha blivit omplacerad sedan de nya restriktionerna trädde i kraft.

Det är fortsatt också krav på ett giltigt vaccinationsbevis för att kunna uppleva våra matcher på plats, så se till att du har ett giltigt sådant samt att du medtar en giltig ID-handling. Läs mer om vaccinationsbevisen här >>

Ytterligare ett par ändringar gäller inne i Malmö Arena. Enbart baren "En trappa upp" i den västra foajén kommer vara öppen för alkoholservering, detta då servering endast får ske till sittande gäster. Av samma anledning behöver vi be dig att du äter på din sittplats i arenan om du handlar något i kioskerna.

För dig som säsongskortsinnehavare faller också tränarintervjun i Jussis bort, då den baren inte kommer att hålla öppet.

Så följer du matchen i våra kanaler

Via vår Twitterkanal direktrapporterar vi de hetaste händelserna från matchen. Du når vår Twitter här >>

På Instagram Story rapporterar vi kring våra mål samt summerar statistiken efter respektive period. Du hittar oss på @malmoredhawks eller genom att klicka här >>

Missa inte heller att följa oss på Facebook. Vår Facebookkanal når du här >>

I samtliga sociala kanaler hittar du också material såväl inför som efter alla våra matcher.