• Huvudsponsorer

Matchen mot OM21 All-Stars ställs in

7 juli 2020 14:15

Lördagen den 15 augusti skulle Redhawks ta sig an OM21 All-Stars, ett lag fullt av NHL-stjärnor. Med anledning av det planerade Stanley Cup-slutspelet tvingas nu matchen ställas in. – Det är självklart väldigt tråkigt, men vi siktar på att få till en match nästa sommar istället, säger Jesper Mattsson, grundare till OM21-stiftelsen.


Redhawks match mot OM21 All-Stars, som skulle spelats på Malmö Isstadion lördagen den 15 augusti, ställs in. Anledningen till att matchen inte kan spelas som planerat är det framflyttade Stanley Cup-slutspelet till följd av Covid-19.

– Jag vill från djupet av mitt hjärta tacka alla som köpt biljett till Olivers minnesmatch, OM21 All-Stars. Med anledning av det stundande Stanley Cup-slutspelet kommer vi inte kunna genomföra matchen den här sommaren. Det är självklart väldigt tråkigt, men vi siktar på att få till en match nästa sommar istället, säger Jesper Mattsson, Olivers pappa och en av grundarna till OM21-stiftelsen.

Du som har köpt biljett till matchen har rätt att få dina pengar tillbaka. Du klickar här för att ansöka om återbetalning senast den 17 juli.

Vill du istället efterskänka kostnaden för din(a) biljetter(er) till OM21-stiftelsen behöver du inte göra något alls. Om ingen registrering sker via länken ovan senast den 17 juli tillfaller biljettkostnaden OM21-stiftelsen.

– Jag vill redan nu ödmjukast tacka alla er som väljer att efterskänken biljettavgifter, säger Jesper Mattsson.