• Huvudsponsorer

Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Fredag Fre 14 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Lördag Lör 5 September Sep
Söndag Sön 6 September Sep
Torsdag Tor 10 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt

Akea förblir en partner till Redhawks

30 juni 2020 11:00

Under flera år har Akea varit en nära och viktig partner för Malmö Redhawks. Nu förlängs samarbetet mellan partnerna med ytterligare en säsong. – Akea är stolt partner till Redhawks och vi ser fram emot vår gemensamma resa framåt, säger Ingemar Queckfeldt, sponsoransvarig på Akea.


Akea är sedan ett flertal säsonger tillbaka en stark partner till Malmö Redhawks och en viktig del av Redhawks Nätverk. Nu förlängs och förstärks samarbetet ytterligare när Akea fortsätter som Premiumpartner över den kommande säsongen.

– Det är glädjande att det lokala näringslivet vill vara med på den fortsatta resan och utvecklingen av hockeyn i regionen. Vi är stolta över Akeas engagemang och stöd samt att få fortsätta vårt långsiktiga och framgångsrika samarbete, säger Patrik Sylvegård.

Varför samverkar Akea med Malmö Redhawks?
Vi tror att fungerande föreningar är fundamentalt för en stads utveckling. Vår ambition är att genom stöd till föreningslivet, ge fler unga möjlighet till utveckling och trygghet. Malmö Redhawks bedriver en fungerande verksamhet där föreningsresan från liten till stor kan skapa spel på högsta nivå i hockeysverige. Utbildade ledare som sätter barnet/ungdomen/spelaren i centrum och skapar en atmosfär där människor mår bra.

I kombination med det sportsliga driver Redhawks även ett kommersiellt nätverk där kraften är stor och affärsmöjligheterna många.

– Vi imponeras även av föreningens stora samhällsengagemang, där massvis av tid investeras i nästa generation - både på och utanför isen, avslutar Akeas sponsoransvarige Ingemar Queckfeldt.