• Huvudsponsorer

Söndag Sön 19 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Onsdag Ons 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Söndag Sön 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Fredag Fre 29 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Söndag Sön 31 Oktober Okt
Måndag Mån 1 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov

KLART: Säsongare garanterade plats till SHL-säsongen

1 september 2021 16:49

Efter en ur säkerhetssynpunkt väl genomförd träningsmatch mot Oskarshamn för två veckor sedan kan Malmö Redhawks idag bekräfta att samtliga säsongskortsinnehavare kommer att få plats i Malmö Arena under SHL-säsongen 2021-2022.


Det har varit lite turer kring exakt hur genomförandet av en smittskyddssäker match ska genomföras. Men efter att ha presenterat en teoretisk plan för myndigheter och sedan genomfört träningsmatchen mot Oskarshamn har Malmö Redhawks idag fått godkänt på planerna. Det innebär att samtliga säsongskortsinnehavare kommer kunna släppas in till SHL-matcherna i Malmö Arena, så länge som nuvarande restriktioner står fast.

Såhär kommer det att gå till:

Från och med imorgon kommer biljetter successivt att börja mailas ut till alla med säsongskort. Den här gången kommer du att få de inledande tre hemmamatcherna utskickade. Utskicket av biljetter beräknas pågå i cirka en vecka. Likt till träningsmatchen kommer de ordinarie säsongskorten alltså INTE att gälla som biljett till matchen. För att säkerställa ett smittsäkert avstånd mellan samtliga sällskap kommer du att tilldelas en ny plats. Vänligen notera också vilken entré som gäller för din biljett samt var denna entré är belägen. Har du nyligen bytt mailadress? Meddela Madeleine Svensson på [email protected].

Till hemmapremiären kommer det också att monteras stolar på hemmastå. Här kommer det att finnas plats för ett begränsat antal av alla med ståplatskort. De innehavare som inte får plats på hemmastå kommer att placeras på någon av Malmö Arenas sittplatskortsidor. 

Mer information om vilka entréer som gäller för vilken zon hittar du på malmoredhawks.com. Har du några ytterligare frågor? Hör av dig till Madeleine Svensson på [email protected].

Dessa åtgärder vidtas för att säkerställa smittskyddet vid våra matcher

Malmö Arenas nedre etage kommer att delas upp i sex zoner. En på varje kortsida, och två på varje långsida. Varje zon kommer att ha en egen ingång samt egen foajéyta med egen toalett och kiosk. Maximalt 300 besökare, i vissa fall något färre, kommer att vistas i respektive zon. Varje säsongskortsbokning kommer att klassas som ett sällskap och hålla minst en meters avstånd på läktaren till nästa sällskap. Ett säsongskort i bokningen = en person i  sällskapet. Fyra säsongskort i bokningen = fyra personer i sällskapet. 

Angående lösbiljetter till våra matcher

I detta nu pågår utplacering av säsongskortsinnehavarna. När dessa och samtliga företagskort på läktare placerats ut kommer vi att se över hur många platser som finns kvar på nedre etage samt hur många vi kan placera ut på övre etage. När vi vet hur många biljetter som finns kvar kommer detta att kommuniceras ut tillsammans med information om hur man köper biljetter. Det enda vi vet i skrivande stund är att det kommer vara ett ganska begränsat antal.

Vill du vara garanterad plats i Malmö Arena – säkra ditt säsongskort

Än är det inte försent att köpa säsongskort. Vill du vara garanterad en plats på nedre etage under hela säsongen är säsongskort din räddning. Du kan läsa mer om våra säsongskort och se priser på malmoredhawks.com/sasongskort. Har du några frågor, kontakta Madeleine Svensson på [email protected].