• Huvudsponsorer

Lördag Lör 6 Augusti Aug
Torsdag Tor 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 25 Augusti Aug
Torsdag Tor 1 September Sep
Onsdag Ons 7 September Sep
Fredag Fre 9 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Tisdag Tis 20 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Idag 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lördag Lör 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Onsdag Ons 16 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Tisdag Tis 22 November Nov

Tidigare spelare klar som asstränare för J18

5 juli 2020 11:04

Redhawks har skiftat tränare i herr-, dam- och J20-lag. På J18 är Alexander Jestoi kvar som huvudtränare, men han får en ny assistent. Nu är den tidigare A-lagsspelaren Roger Ohlsson klar som tränare. – Det ska bli väldigt roligt och jag ser fram emot ett spännande uppdrag, säger han i en kommentar.


Till och med säsongen 2013-14 var Roger Ohlsson en Redhawksspelare och gjorde sammanlagt 134 matcher i HockeyAllsvenskan för klubben.

Efter att endast ha spelat tre matcher med Kristianstad i Division I under de två senaste säsongerna har Ohlsson nu tagit beslutet att lägga skridskorna på hyllan, för att istället satsa på en tränarkarriär.

Nu är han klar som assisterande tränare i Redhawks J18-lag, där han kommer att arbeta tillsammans med huvudtränare Alexander Jestoi.

– Det ska bli väldigt roligt och jag ser fram emot ett spännande uppdrag. Jag hade en bra tid i klubben när jag var där som junior och under mina första seniorår och det är kul att få komma tillbaka, säger Roger Ohlsson själv i en kommentar och berättar även att han redan har fått känna på tränarjobbet;

– Med anledning av att skador hållit mig borta från spel så har jag haft planer på att bli tränare och under förra säsongen hjälpte jag till kring både J20 och J18 hemma i Kristianstad. Det var ändå lite oväntad när den här möjligheten kom, men det är en härlig utmaning som väntar och jag läntar efter att köra igång.

Det kom lite oväntat, men jag ser verkligen fram emot. Under tiden som spelare har jag haft planer på att bli tränare, så att detta passar perfekt. Förra året var jag med och hjälpte J20 och J18 i Kristinastad när jag inte spelade.

Flera tränarskiften har skett i Redhawks under sommaren. Tomas Kollar, Sportchef Elitjunior, är glad över att kunna välkomna Roger Ohlsson tillbaka till klubben.

– Vi känns väldigt bra att få in Roger i vår organisation igen. Han är en fantastisk kille som kommer in med sin erfarenhet från hockeygymnasiet här i stan och kan dela med sig av sin resa från junior till A-lagsspelare i klubben, säger han.