• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 1 December Dec
Torsdag Tor 3 December Dec
Lördag Lör 5 December Dec
Tisdag Tis 8 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec
Tisdag Tis 15 December Dec
Torsdag Tor 17 December Dec
Måndag Mån 28 December Dec
Onsdag Ons 30 December Dec
Lördag Lör 2 Januari Jan
Måndag Mån 4 Januari Jan
Torsdag Tor 7 Januari Jan
Lördag Lör 9 Januari Jan
Tisdag Tis 26 Januari Jan
Torsdag Tor 28 Januari Jan
Lördag Lör 30 Januari Jan
Tisdag Tis 2 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 9 Februari Feb
Torsdag Tor 11 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Tisdag Tis 23 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb

Biljettutlottning till våra två kommande matcher

11 november 2020 10:09

SHL är igång efter landslagsbreaket och Redhawks är på jakt efter poäng för att lämna tabellbotten. Publikrestriktionerna ligger kvar i Skåne och även framöver tillåts vi endast ta in 50 besökare, platser som är vigda åt er säsongskortsinnehavare med supporterpaketet.


Sedan tidigare har Region Skåne och Länsstyrelsen meddelat att publikrestriktionerna på 50 åskådare ligger kvar i regionen åtminstone november ut.

De närmaste åtta dagarna har Redhawks ytterligare två hemmamatcher där vi lottar ut biljetter till våra säsongskortsinnehavare med supporterpaketet. Matcherna det gäller är på lördag den 14/11 mot Brynäs kl 15:15 samt på torsdag den 19/11 mot HV71 kl 19:00.

För att göra utlottningarna mer rättvisa och lika för alla kommer de som tidigare vunnit biljetter att vara utom tävlan. Notera dock att du som har fler än ett kort i ditt namn fortsatt kan tävla med dessa. Ett säsongskort = en lott.

Såhär gör du:

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan och välj om du vill tävla om en eller två biljetter. Observera dock att biljetterna endast får nyttjas av de som tackat ja till supporterpaketet. Vi behöver dina uppgifter senast senast 23:59 på torsdag för matchen mot Brynäs och 23:59 på tisdag för matchen mot HV71. Vinnarna kommer sedan att kontaktas via mail dagen innan respektive match.

Såhär går det till:

När dina uppgifter är ifyllda är du med i lottdragningen till den eller de matcher du kryssat i. Vinnarna kommer därefter att kontaktas via mail med mer information. Biljetterna kommer att vara utplacerade med minst två meters mellanrum på sittplatser som är väl utspridda över ena långsidan.