• Huvudsponsorer

Vill du bli en del av Red Crew?

14 juni 2021 18:15

Vill du vara med där det händer och se till att alla Redhawks hemmamatcher i Malmö Arena inleds på bästa tänkbara sätt? Då passar du perfekt in i Red Crew, det gäng som styr introt och ser till att allt funkar när spelarna ska åka in på isen.


Är du intresserad av att hjälpa till under introt till Redhawks matcher?

Vill du vara med när det händer som mest i högt tempo och samtidigt skulle vilja få chansen att skicka ut spelarna på isen inför match? Då är du rätt person för vårt Red Crew. Red Crew är den grupp som står för vårt intro och ser till så att allt flyter på inför att Redhawks spelare åker in på isen inför våra hemmamatcher.

Du som söker denna ideella tjänst ska vara beredd att lägga 60 min innan match och ca 15 min in på matchen på att skapa en härlig stämning inför match. För att du ska vara kvalificerad ska du kunna utföra fysiskt arbete. Vi söker dig, i åldersspannet 17-55 år, som antingen kan vara på plats vid en klar majoritet av säsongens hemmamatcher eller dig som vill hjälpa till vid behov och därmed ingå i en reservpool.

Ersättning utgår i form av fri parkering samt matchbiljett vid de matcher du arbetar. Självklart ska du hålla på Redhawks och gilla när det händer något. Dessutom får du komma riktigt nära spelarna inför match.

Skicka din ansökan till [email protected] med en kortare presentation av dig själv. Märk din ansökan med "Red Crew". Vi ser fram emot att få just din ansökan.