• Huvudsponsorer

Jobba som publikvärd vid hemmamatcherna

12 april 2021 09:40

Säsongen tog nyss slut för Redhawks del. Nu börjar vi ladda för nästa, då vi hoppas att världen återgått allt mer till det normala. Nu tar vi tillfället i akt att rekrytera fler publikvärdar till vårt härliga gäng innan säsongen drar igång.


Samtidigt som spelarna förgyller publikens tillvaro på isen är det många som jobbar runt densamma för att underlätta allas besök i Malmö Arena. Nu söker Malmö Redhawks fler som vill vara med i det härliga gänget av publikvärdar som är med och levererar Sveriges bästa hockeyupplevelse.

De ideellt arbetande runt Malmö Redhawks hemmamatcher är en väldigt viktig del av verksamheten. Nu söker vi nya publikvärdar och hoppas att just du söker.

Att jobba som publikvärd är fantastiskt roligt. Du blir del av ett härligt gäng samtidigt som du träffar passionerade Redhawkssupportrar vid varje hemmamatch i Malmö Arena. Tillsammans med dina kollegor blir du en nyckelspelare i det som sker runt om matcherna, för att skapa ett riktigt bra arrangemang.

Välkommen med din ansökan, där du gör en kort beskrivning av dig själv, till [email protected]. Vi ser fram emot din ansökan.