• Huvudsponsorer

Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Söndag Sön 28 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Fredag Fre 3 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Onsdag Ons 8 December Dec
Fredag Fre 10 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Tisdag Tis 21 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan

Finsk världsspelare klar för Redhawks

6 oktober 2021 14:15

I går spelade Redhawks premiär i DamEttan Södra. Till inledningen av säsongen får Redhawks också in en meriterande förstärkning i form av den finländska världsstjärnan Michelle Karvinen, som skrivit på ett kontrakt som sträcker sig året ut. – Jag har följt Redhawks under min uppväxt, säger Karvinen själv.


Dagen efter seriestarten av DamEttan Södra kan Redhawks presentera ett nyförvärv. Michelle Karvinen, en av världens främsta spelare, är klar för spel i klubben. Den 31-åriga ytterforwarden ansluter närmast från spel i den ryska ligan.

– I Michelle får vi in en världsspelare. Hon kommer självklart att kunna bidra med sina kvaliteter på isen, men vi ser henne även som ett föredöme för resten av truppen, som på nära håll kommer kunna studera henne och ta rygg på en spelare som under lång tid presterat på absoluta världsklassnivå. Vi ser fram emot att lära oss mycket av henne och att hon kan vara med och bidra på vår resa mot säsongens stora mål, ett avancemang till SDHL, säger Calle Wendt, sportchef och huvudtränare för Redhawks damlag.

Michelle Karvinen har lång rutin från spel på absolut högsta nivå med bland annat fem säsonger i SDHL, på vilka hon svarat för 314 poäng på 152 matcher i grundserien samt 59 poäng på 35 slutspelsmatcher.

– Det här ska bli jättekul. Jag har följt Redhawks under min uppväxt och dessutom har min bror spelat för klubben tidigare och det känns lite speciellt att följa i hans fotspår. I laget finns redan många tjejer som jag känt länge och det ska bli väldigt roligt att spela med dem. Jag har följt deras framfart tidigare och det skulle vara fantastiskt om klubben kan ta steget upp till SDHL, säger Karvinen själv i en kommentar.

Kontraktet sträcker sig fram till årsskiftet och Karvinen ansluter omgående till truppen.