• Huvudsponsorer

Söndag Sön 19 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Onsdag Ons 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Söndag Sön 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Fredag Fre 29 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Söndag Sön 31 Oktober Okt
Måndag Mån 1 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov

Nytt kontrakt för Caroline Thomsen

22 januari 2021 10:30

Ytterligare en spelare förlänger sitt kontrakt inför nästa säsong i DamEttan Södra. Den här gången handlar det om den 18-åriga målvaktstalangen Caroline Thomsen, som skrivit på ett ettårskontrakt. – Jag ser fram emot ännu fler segrar i den röda tröjan, säger målvakten själv i en kommentar.


Lagbygget inför säsongen 2021-22 i DamEttan Södra fortgår. I dag har den talangfulla målvakten Caroline Thomsen skrivit på ett nytt ettårskontrakt.

– Caroline är en ung och utvecklingsbar målvakt, som redan nu visat hur duktig hon är. Vi både hoppas och tror att hon kommer att fortsätta ta steg framåt i samma takt som gjort under sin tid hos oss, med hjälp av våra duktiga målvaktstränare. Redan i år var hon faktiskt bästa målvakt, sett till statistiken för de seriematcher vi hann spela, säger Calle Wendt, tränare och tillförordnad sportchef för Redhawks damlag.

Under den kraftigt förkortade säsongen vaktade Caroline Thomsen Redhawkskassen vid tre tillfällen i DamEttan Södra. Samtliga slutade med seger och på dessa räddade hon 96,2% av skotten hon fick mot sig och släppte in 0,34 mål per match.

– Jag är väldigt glad för att jag får fortsatt förtroende i Redhawks och en möjlighet att utveckla mitt målvaktsspel ytterligare. Jag njuter av varje dag jag får spendera med det här laget och ser fram emot ännu fler segrar i den röda dressen, säger Thomsen själv i en kommentar.