• Huvudsponsorer

Lördag Lör 8 December Dec
Söndag Sön 9 December Dec
Tisdag Tis 11 December Dec
Söndag Sön 16 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Söndag Sön 6 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Tisdag Tis 22 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Lördag Lör 2 Februari Feb
Söndag Sön 10 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Måndag Mån 18 Februari Feb

Mathias Tjärnqvist återvänder till Malmö Redhawks

26 januari 2016 09:39

Malmö Redhawks har fortsatt väldigt många forwards på frånvarolistan och väljer därför att förstärka laget med en rutinerad ytter i form av Mathias Tjärnqvist.


I fjol var Mathias Tjärnqvist med och förde Malmö Redhawks till SHL. Med rådande skade- och avstängningssituation i laget är den hårt arbetande ytterforwarden nu tillbaka i Redhawks.

– Vi tar tillbaka "Tjärna" för att vi känner ett behov av att bredda truppen. Vi går in i en tuff del av säsongen och vi vet vad vi får av honom. Han var med under en liknande situationen under fjolåret och det är en extremt bra kille, både på och utanför isen, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Den här säsongen har Mathias Tjärnqvist gjort elva matcher i SM-Liiga med JYP från Jyväskylä, där han åkte på en skada som han nu är helt återställd från. Och "Tjärna" är så klart glad över att återvända till Malmö Redhawks.

– Det är fantastiskt skönt att få komma hit och spela här igen. Jag har många härliga minnen härifrån sedan fjolåret och jag ser fram emot att få kliva på isen med killarna igen, säger han själv.

Kontraktet med Mathias Tjärnqvist gäller för resterande del av innevarande säsong. Tjärnqvist gör debut redan i kvälls match mot Linköping. I kväll kommer han att bära nummer 41 men resten av säsongen är det nummer 71 som gäller för honom.