• Huvudsponsorer

Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Lördag Lör 21 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan

Marcus Björk förstärker - Warg lämnar

25 januari 2019 09:00

Redhawks förändrar på backsidan inför slutspurten av SHL. Offensivt skicklige högerskytten Marcus Björk, 21, hämtas in från Örebro medan Stefan Warg, 28, går i motsatt riktning. – Marcus är en ung och lovande spelare som vi tror mycket på, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.


Den 21-årige backen Marcus Björk är klar för spel i Redhawks. Han kommer närmast från spel i Örebro, dit han flyttade inför denna säsong. Dessförinnan representerade han Oskarshamn i HockeyAllsvenskan, där han vann både skytt- och poängligan för backar. Sammanlagt svarade han för 34 poäng, fördelat på 13 mål och 21 assist - något han följde upp genom att skjuta fem mål och sju poäng på åtta matcher i kvalet upp mot SHL för ett knappt år sedan.

– Marcus är en ung och lovande spelare, som besitter stora spetskvaliteter i det offensiva spelet, inte minst i powerplay. Han har en stor uppsida i spelet med puck, har ett giftigt skott och en potential att kunna göra mycket poäng hos oss. Han var själv intresserad av att komma till oss och vi tror mycket på honom, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Den här hösten och vintern har varit Marcus Björks första i SHL. I Örebro har det blivit 34 matcher, på vilka han snittar 14:51 minuters speltid och svarat för tre mål och sammanlagt åtta poäng. Örebro är dock inte den första SHL-klubben han representerar. Björk fick en stor del av sin utbildning i Luleå, där han gick på hockeygymnasiet.

Malmö Redhawks genomför ett byte med Örebro. När Marcus Björk flyttar sådär går Stefan Warg i motsatt riktning.

– Vi vill tacka Stefan för alla hans insatser under de många år han varit en del av Malmö Redhawks och önskar honom all lycka till i den fortsatta karriären, säger Sylvegård.

Marcus Björks kontrakt med Redhawks sträcker sig över denna samt nästa säsong och Marcus är tillgänglig för spel i morgondagens hemmamatch mot Mora.