• Huvudsponsorer

Måndag Mån 4 Januari Jan
Torsdag Tor 7 Januari Jan
Lördag Lör 9 Januari Jan
Lördag Lör 30 Januari Jan
Tisdag Tis 2 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 9 Februari Feb
Torsdag Tor 11 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb
Söndag Sön 28 Februari Feb
Idag 2 Mars Mar
Lördag Lör 6 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Måndag Mån 15 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Måndag Mån 22 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar

Marcus Björk förstärker - Warg lämnar

25 januari 2019 09:00

Redhawks förändrar på backsidan inför slutspurten av SHL. Offensivt skicklige högerskytten Marcus Björk, 21, hämtas in från Örebro medan Stefan Warg, 28, går i motsatt riktning. – Marcus är en ung och lovande spelare som vi tror mycket på, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.


Den 21-årige backen Marcus Björk är klar för spel i Redhawks. Han kommer närmast från spel i Örebro, dit han flyttade inför denna säsong. Dessförinnan representerade han Oskarshamn i HockeyAllsvenskan, där han vann både skytt- och poängligan för backar. Sammanlagt svarade han för 34 poäng, fördelat på 13 mål och 21 assist - något han följde upp genom att skjuta fem mål och sju poäng på åtta matcher i kvalet upp mot SHL för ett knappt år sedan.

– Marcus är en ung och lovande spelare, som besitter stora spetskvaliteter i det offensiva spelet, inte minst i powerplay. Han har en stor uppsida i spelet med puck, har ett giftigt skott och en potential att kunna göra mycket poäng hos oss. Han var själv intresserad av att komma till oss och vi tror mycket på honom, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Den här hösten och vintern har varit Marcus Björks första i SHL. I Örebro har det blivit 34 matcher, på vilka han snittar 14:51 minuters speltid och svarat för tre mål och sammanlagt åtta poäng. Örebro är dock inte den första SHL-klubben han representerar. Björk fick en stor del av sin utbildning i Luleå, där han gick på hockeygymnasiet.

Malmö Redhawks genomför ett byte med Örebro. När Marcus Björk flyttar sådär går Stefan Warg i motsatt riktning.

– Vi vill tacka Stefan för alla hans insatser under de många år han varit en del av Malmö Redhawks och önskar honom all lycka till i den fortsatta karriären, säger Sylvegård.

Marcus Björks kontrakt med Redhawks sträcker sig över denna samt nästa säsong och Marcus är tillgänglig för spel i morgondagens hemmamatch mot Mora.