• Huvudsponsorer

Måndag Mån 4 Januari Jan
Torsdag Tor 7 Januari Jan
Lördag Lör 9 Januari Jan
Lördag Lör 30 Januari Jan
Tisdag Tis 2 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 9 Februari Feb
Torsdag Tor 11 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb
Söndag Sön 28 Februari Feb
Idag 2 Mars Mar
Lördag Lör 6 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Måndag Mån 15 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Måndag Mån 22 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar

Carl Persson är klar för spel i Redhawks

9 november 2018 15:30

Den 23-årige forwarden Carl Persson vänder hem från Nordamerika och Nashville Predators organisation. Nu är han klar för spel i Redhawks under denna och nästa säsong. – Det känns väldigt skönt att vara på plats, säger Persson, som redan hunnit ansluta till truppen.


Redan i våras var Carl Persson klar för spel i Redhawks - men innan han ens blev presenterad fick han chansen att skriva ett NHL-kontrakt med Nashville Predators. Äventyret i NHL-klubbens organisation blev inte som planerat och nu är Carl istället klar för spel i Redhawks.

– Vi värvade "Calle" redan i våras och ville naturligtvis haft honom på plats här redan från säsongstarten. Nu fick han prova på spel i Nordamerika och det blev inte riktigt som han hade tänkt sig - och vi är glada över att kunna få in honom i vårt trupp. Vi får in en spelare med bra storlek som både har bra fart och ett vasst skott. Han kommer både att spetsa och bredda vårt lag och på så sätt ökar också konkurrensen. Vi är säkra på att han kommer att sätta dit puckarna, det har han gjort i alla år, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Under hösten har det blivit spel i ECHL (East Coast Hockey League) där Carl Persson gjort sex matcher med Atlanta Gladiators, på vilka han svarat för 3 poäng (1+2). I fjol var Persson en av de mest framträdande spelarna i Karlskrona, där han svarade för 24 poäng (13+11) på 52 matcher. Nu vänder han hem till Sverige och ansluter till Redhawks.

– Det känns väldigt skönt att vara på plats, det här är det bästa beslutet för mig just nu. Jag gillar det sätt som Redhawks spelar på, med mycket fart. Om jag ska beskriva mig själv som spelare så är jag skridskostark ytter, som gillar att ha puck och att utnyttja mitt skott samt att skapa ytor för mina medspelare, säger han själv i en kommentar.

Carl Perssons kontrakt med Redhawks gäller under denna och nästa säsong.