• Huvudsponsorer

Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Söndag Sön 28 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Fredag Fre 3 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Onsdag Ons 8 December Dec
Fredag Fre 10 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Tisdag Tis 21 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan

Carl Persson är klar för spel i Redhawks

9 november 2018 15:30

Den 23-årige forwarden Carl Persson vänder hem från Nordamerika och Nashville Predators organisation. Nu är han klar för spel i Redhawks under denna och nästa säsong. – Det känns väldigt skönt att vara på plats, säger Persson, som redan hunnit ansluta till truppen.


Redan i våras var Carl Persson klar för spel i Redhawks - men innan han ens blev presenterad fick han chansen att skriva ett NHL-kontrakt med Nashville Predators. Äventyret i NHL-klubbens organisation blev inte som planerat och nu är Carl istället klar för spel i Redhawks.

– Vi värvade "Calle" redan i våras och ville naturligtvis haft honom på plats här redan från säsongstarten. Nu fick han prova på spel i Nordamerika och det blev inte riktigt som han hade tänkt sig - och vi är glada över att kunna få in honom i vårt trupp. Vi får in en spelare med bra storlek som både har bra fart och ett vasst skott. Han kommer både att spetsa och bredda vårt lag och på så sätt ökar också konkurrensen. Vi är säkra på att han kommer att sätta dit puckarna, det har han gjort i alla år, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Under hösten har det blivit spel i ECHL (East Coast Hockey League) där Carl Persson gjort sex matcher med Atlanta Gladiators, på vilka han svarat för 3 poäng (1+2). I fjol var Persson en av de mest framträdande spelarna i Karlskrona, där han svarade för 24 poäng (13+11) på 52 matcher. Nu vänder han hem till Sverige och ansluter till Redhawks.

– Det känns väldigt skönt att vara på plats, det här är det bästa beslutet för mig just nu. Jag gillar det sätt som Redhawks spelar på, med mycket fart. Om jag ska beskriva mig själv som spelare så är jag skridskostark ytter, som gillar att ha puck och att utnyttja mitt skott samt att skapa ytor för mina medspelare, säger han själv i en kommentar.

Carl Perssons kontrakt med Redhawks gäller under denna och nästa säsong.