• Huvudsponsorer

Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Fredag Fre 14 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Lördag Lör 5 September Sep
Söndag Sön 6 September Sep
Torsdag Tor 10 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt

Carl Persson är klar för spel i Redhawks

9 november 2018 15:30

Den 23-årige forwarden Carl Persson vänder hem från Nordamerika och Nashville Predators organisation. Nu är han klar för spel i Redhawks under denna och nästa säsong. – Det känns väldigt skönt att vara på plats, säger Persson, som redan hunnit ansluta till truppen.


Redan i våras var Carl Persson klar för spel i Redhawks - men innan han ens blev presenterad fick han chansen att skriva ett NHL-kontrakt med Nashville Predators. Äventyret i NHL-klubbens organisation blev inte som planerat och nu är Carl istället klar för spel i Redhawks.

– Vi värvade "Calle" redan i våras och ville naturligtvis haft honom på plats här redan från säsongstarten. Nu fick han prova på spel i Nordamerika och det blev inte riktigt som han hade tänkt sig - och vi är glada över att kunna få in honom i vårt trupp. Vi får in en spelare med bra storlek som både har bra fart och ett vasst skott. Han kommer både att spetsa och bredda vårt lag och på så sätt ökar också konkurrensen. Vi är säkra på att han kommer att sätta dit puckarna, det har han gjort i alla år, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Under hösten har det blivit spel i ECHL (East Coast Hockey League) där Carl Persson gjort sex matcher med Atlanta Gladiators, på vilka han svarat för 3 poäng (1+2). I fjol var Persson en av de mest framträdande spelarna i Karlskrona, där han svarade för 24 poäng (13+11) på 52 matcher. Nu vänder han hem till Sverige och ansluter till Redhawks.

– Det känns väldigt skönt att vara på plats, det här är det bästa beslutet för mig just nu. Jag gillar det sätt som Redhawks spelar på, med mycket fart. Om jag ska beskriva mig själv som spelare så är jag skridskostark ytter, som gillar att ha puck och att utnyttja mitt skott samt att skapa ytor för mina medspelare, säger han själv i en kommentar.

Carl Perssons kontrakt med Redhawks gäller under denna och nästa säsong.