• Huvudsponsorer

Anton Blomqvist lämnar Redhawks

9 april 2020 13:58

Redhawks J20-tränare Anton Blomqvist lämnar klubben efter att ha varit huvudansvarig för SuperElit-laget de två senaste säsongerna. – Jag är evigt tacksam för det förtroende jag fått, säger Blomqvist själv i en kommentar.


Efter att ha varit huvudansvarig tränare för Redhawks J20-lag under de två senaste säsongerna står det nu klart att Anton Blomqvist lämnar klubben för att fortsätta sin tränarkarriär på annat håll.

– Vi vill tacka Anton för hans tid i klubben och de insatser han gjort hos oss. Vi önskar honom all lycka i framtiden, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

– Malmö kommer alltid vara en speciell plats för mig. Det var här jag fick chansen att spela professionell ishockey och när min aktiva karriär tog slut var det här min tränarkarriär inleddes. Jag är evigt tacksam för det förtroende jag fått och förhoppningsvis finns det en möjlighet att komma tillbaka i framtiden. Slutligen vill jag tacka alla spelare och ledare som jag haft äran att jobba med under de här säsongerna, inte minst min bror Albin Blomqvist samt Tomas Kollar, säger Anton Blomqvist själv i en kommentar.