• Huvudsponsorer

Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Fredag Fre 14 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Lördag Lör 5 September Sep
Söndag Sön 6 September Sep
Torsdag Tor 10 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt

A-lagskontrakt för 17-årige backen

14 januari 2020 15:25

Helge Grans har passerat 100 spelade minuter i SHL och nu har han också skrivit på ett A-lagskontrakt med Redhawks. Kontraktet gäller över resterande del av denna samt nästkommande säsong. – Är med stolthet jag skrivit på kontraktet, säger Helge bland annat.


Under hösten har Helge Grans både fått och tagit chansen i SHL, något som inneburit till att speltiden ökat. Grans har passerat 100 spelade SHL-minuter och nu har han också skrivit på ett A-lagskontrakt med Redhawks, som gäller över resterande del av denna samt nästkommande säsong.

– Vi är stolta över att Helge tagit de här kliven i vår juniororganisation och det har varit oerhört kul att se hur han har tagit för sig och visat prov på hur mogen han är i sitt spel. Jag är helt övertygad om att han kommer att spela i NHL framöver och att han har potential att bli en stjärna. Han har stora uppsidor i sin rörlighet, den storlek han besitter och att han kan hitta spel ute på isen. Jag ser fram emot att få följa hans fortsätta utveckling här, säger Malmö Redhawks sportchef Patrik Sylvegård.

A-lagsdebuten skedde i CHL:s gruppspel i oktober 2018 hemma mot blivande finalisten Red Bull München, där Helge Grans omgående visade prov på sin talang. Därefter blev det totalt fem SHL-matcher under 2018-19 innan han den gångna hösten spelat till sig en ordinarie tröja i Redhawks.

– Jag är jätteglad över att få vara kvar i här i Malmö och att få fortsätta min utveckling här tillsammans med tränarna och medspelarna. Det har varit väldigt roligt att ha fått chansen här och det är med stolthet jag skrivit på kontraktet. Jag försöker hela tiden ta tillvara på den speltiden jag får och göra mitt bästa för laget. Vi vet vad som gäller framöver, under våren, och vi ska kriga för att ta segrarna, säger Helge Grans.

Det nya kontraktet gör Helge Grans till en Redhawksspelare till våren 2021.