• Huvudsponsorer

Söndag Sön 19 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Onsdag Ons 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Söndag Sön 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Fredag Fre 29 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Söndag Sön 31 Oktober Okt
Måndag Mån 1 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov

Förlängning för Eric Engstrand

28 januari 2021 09:40

Forwarden Eric Engstrand, 20, förlänger sitt kontrakt och är klar för ytterligare en säsong i Redhawks. Göteborgaren anslöt till klubben inför sitt sista år som juniorspelare och har sedan dess utvecklats till en SHL-spelare. – En självklarhet att vi skulle förlänga med Eric, säger Patrik Sylvegård.


Redhawks 20-årige ytterforward Eric Engstrand förlänger sitt kontrakt med klubben. Det nypåskrivna avtalet gäller över den kommande säsongen.

– Det är självklart jättekul att få skriva på för ett nytt år och att få fortsätta utvecklas i den här klubben. Jag känner att jag hela tiden tar för mig mer och mer ser fram emot att kunna ta ytterligare kliv i mitt spel under nästa säsong, säger Eric Engstrand själv i en kommentar.

Den 194 centimeter långe forwarden anslöt till Redhawks från Frölunda inför fjolårssäsongen och öste in både mål och poäng på J20-nivå, där han också slutade på en tredjeplats i den totala poängligan. Hans framfart ledde till SHL-debut redan våren 2020 och den här säsongen har han tagit en tröja i Redhawks.

– Eric har utvecklats under den här säsongen och visat att han är en spelare för SHL. Han är stor och stark, har en kraftfull skridskoåkning och ett riktigt bra skott, som jag hoppas att han kommer nyttja lite mer framöver. När han kör så är han extremt jobbig att möta och vi tror att han kommer att bli en väldigt nyttig spelare för oss. Det ska bli kul att följa hans fortsatta utveckling och det kändes självklart att vi skulle förlänga hans kontrakt, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Kontraktet innebär att Engstrand, som i höstas draftades av Ottawa Senators i den femte rundan, förblir en Redhawksspelare till våren 2022.