• Huvudsponsorer

Lördag Lör 18 Februari Feb
Söndag Sön 19 Februari Feb
Tisdag Tis 21 Februari Feb
Torsdag Tor 23 Februari Feb
Lördag Lör 25 Februari Feb
Tisdag Tis 28 Februari Feb
Torsdag Tor 2 Mars Mar
Lördag Lör 4 Mars Mar
Tisdag Tis 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Tisdag Tis 14 Mars Mar
Torsdag Tor 16 Mars Mar
Lördag Lör 18 Mars Mar
Tisdag Tis 21 Mars Mar
Torsdag Tor 23 Mars Mar
Lördag Lör 25 Mars Mar
Tisdag Tis 28 Mars Mar

Saga Nederman uttagen i U16-landslaget

10 januari 2023 13:42

I söndags sköt hon sitt första A-lagsmål i Redhawkströjan. I dag blev 15-åriga Saga Nederman uttagen i det svenska U16-landslaget, som ska delta i europeiska ungdomsolympiska vinterfestivalen i österrikiska Spittal.


Under tisdagen tog Ulf Hall, förbundskapten för Damlandslaget U16, ut den trupp som ska delta i europeiska ungdomsolympiska vinterfestivalen (EYOF) i Spittal, Österrike, 22–26 januari. Med i truppen finns den 15-åriga Redhawksforwarden Saga Nederman.

– Det här är en spännande trupp med många skickliga spelare. Vi har lyckats blanda olika spelartyper på ett, förhoppningsvis, bra sätt. Vi har sett på de region- och elitcamper vi haft under säsongen att dessa spelare har en grund i utbildningen att stå på och, kanske viktigast, att de vill tävla, säger Ulf Hall, förbundskapten för Damlandslaget U16.

De svenska tjejerna möter Tjeckien, Italien och Tyskland i gruppspelet, som inleds den 22 januari. Innan dess väntar dock hemmamatch med Redhawks redan på fredag för Nederman, då Redhawks tar emot Linköping hemma på Malmö Isstadion.