• Huvudsponsorer

Söndag Sön 19 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Onsdag Ons 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Söndag Sön 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Fredag Fre 29 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Söndag Sön 31 Oktober Okt
Måndag Mån 1 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov

Landslagsbacken förlänger med Redhawks

7 maj 2021 09:40

Redhawks förlänger med den danska landslagsbacken Kristine Melberg inför den kommande säsongen i DamEttan Södra. 20-åringen, som anslöt till Redhawks inför säsongen 2019-20, har skrivit på ett nytt ettårskontrakt. – Jag vill vara med och göra allt för att vi ska nå vårt mål, säger Melberg själv i en kommentar.


Den gångna säsongen blev inte vad Redhawks hade hoppats på i DamEttan Södra, när säsongen blåstes av efter bara fem matcher. Nu byggs laget inför 2021-22 och klart är att den 20-åriga danska landslagsbacken Kristine Melberg är med på den fortsatta resan.

– För två år sedan var vi bara en seger från ett avancemang till SDHL och nu ska vi åter inleda jakten på avancemanget. Vi har en riktigt bra grupp med tjejer i laget som jag trivs fantastiskt bra med och jag är säker på att vi har det som krävs för att ta klivet upp. Jag vill vara med och göra allt för att vi ska nå vårt mål, säger Melberg själv i en kommentar.

I slutet av augusti är det dags för henne att dra på sig landslagströjan för att spela Danmarks första A-VM på damsidan sedan 1992.

– Vi är superglada att Kristine stannar hos oss över den kommande säsongen. Hon är en given landslagsback för Danmark, sin unga ålder till trots, och håller en hög nivå i sitt spel, inte minst när det gäller defensiven. Vi såg även en stor utveckling i hennes spel med puck under förra säsongen och vi är säkra på att hon kommer att fortsätta den utveckling även under den kommande säsongen, säger Calle Wendt, tränare och tillförordnad sportchef för Redhawks damlag.

Det nya kontraktet för Melberg, som svarade för fyra assist på fem match förra säsongen, gäller över den kommande säsongen.