• Huvudsponsorer

Lördag Lör 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Onsdag Ons 8 December Dec
Fredag Fre 10 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Tisdag Tis 21 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Söndag Sön 16 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Söndag Sön 23 Januari Jan
Fredag Fre 28 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Söndag Sön 30 Januari Jan
Lördag Lör 19 Februari Feb
Söndag Sön 20 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb
Tisdag Tis 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Söndag Sön 6 Mars Mar
Tisdag Tis 8 Mars Mar

Carl Söderberg kommer hem

17 juni 2021 09:50

För tio år sedan lämnade Carl Söderberg sitt Redhawks för spel i SHL och sedermera NHL. Nu är han klar för en återkomst inför den kommande säsongen. – Tror att vi har chansen att vinna med Redhawks, vilket vore fantastiskt, säger Carl.


Efter tio säsonger på annat håll, varav nio av dem med NHL-spel, vänder Carl Söderberg hem till sitt hjärtas klubb igen och är klar för en återkomst i Redhawks.

– Det skall bli väldigt roligt att komma hem igen och att få vara med på den resan som Malmö är på väg att göra. Jag tror att vi har chansen att vinna med Redhawks, vilket vore fantastiskt. Beslutet att flytta hem har vuxit fram under en längre tid och det känns rätt i tiden för mig som spelare. Det känns så klart svårt att avstå från NHL, men jag känner att jag har några riktigt bra år kvar i kroppen och de åren vill jag ge Redhawks säger Carl Söderberg själv i en kommentar.

Att Redhawks är Carl Söderbergs klubb råder det inga tvivel om.

– Jag har alltid velat spela i Malmö, men jag har också velat spela i NHL, mot de bästa spelarna i världen. Att jag nu kommer få dra på mig Redhawkströjan igen betyder mycket. Det är här jag är uppväxt och jag ser fram emot att spela inför fans, vänner och familj igen.

Under sin tid i Nordamerika har Carl Söderberg noterats för 597 grundseriematcher i NHL samt ytterligare 45 Stanley Cup-matcher. På dessa har han snittat en halv poäng per match.

– Det är självklart en enorm glädje för oss, att vi får hem Carl. Han brinner för det här och har stora ambitioner, att han vill vara med och ta klubben till en ny nivå. Spelaren Carl Söderberg håller yppersta klass, han är väldigt bra tränad och i min bok är han en av SHL:s främsta, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Carl Söderberg har skrivit på ett tvåårskontrakt. Han ansluter till truppen i samband med återsamlingen i början av augusti.