• Huvudsponsorer

Säkra din plats över disk i eftermiddag

20 juni 2022 08:05

I eftermiddag, mellan kl 14 och 17, har vi öppet för säsongskortsförsäljning över disk i Malmö Arena. Då har du chansen att säkra ditt kort och få SM-slutspelet på köpet, något som gäller för alla som köper säsongskort innan midsommar. Självklart går det också bra att genomföra ditt köp direkt via webben.


Vi förbereder oss för fullt inför den kommande säsongen och spelarna är inne i sin sista fast av den gemensamma försäsongsträningen. Det är också dags för dig att göra dig redo och det gör du självklart bäst genom att säkra ditt säsongskort. Gör ditt köp innan midsommar så får du dessutom SM-slutspelet 2023 på köpet.

I eftermiddag mellan klockan 14 och 17 har du dessutom möjlighet att komma till Malmö Arena och genomföra ditt köp över disk - men självklart går det lika bra att klicka hem ditt säsongskort direkt via webben >>

Utöver att vi säljer säsongskort över disk håller vi också öppet i shopen med fina erbjudanden, med 25% på hela sortimentet (undantaget våra glas med gravyr). Varmt välkommen!

Ytterligare information om våra säsongskort finner du här >>

Observera att vi inte kommer ha möjlighet att lämna ut några säsongskort på måndag. Betalning sker med kort eller Swish.