• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 24 Augusti Aug
Torsdag Tor 26 Augusti Aug
Lördag Lör 28 Augusti Aug
Söndag Sön 29 Augusti Aug
Torsdag Tor 2 September Sep
Fredag Fre 3 September Sep
Fredag Fre 10 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Söndag Sön 19 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Onsdag Ons 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt

Kaptenen klar för en ny säsong

26 januari 2021 09:27

Damernas lagkapten, Malene Frandsen, förlänger kontraktet. Den 25-åriga danska landslagsbacken har representerat Redhawks under de tre senaste säsongerna och har nu skrivit på för ytterligare en. – Jag ser redan fram emot nästa säsong och den resa vi ska göra, säger Frandsen, som lånas ut till Hvidovre under resterande del av den innevarande säsongen.


Lagbygget inför den kommande säsongen i DamEttan Södra fortsätter. I dag har Redhawks 25-åriga lagkaptenen Malene Frandsen skrivit på en kontraktsförlängning.

– Jag är väldigt glad över att få stanna kvar i klubben och jag känner mig verkligen hemma i Redhawks. Den här säsongen blev väldigt konstig och vi fick inte chansen att nå vårat mål. Men vi vet vad vi vill åstadkomma nästa säsong och det är en resa jag vill vara med och som jag redan ser fram emot, säger Frandsen själv i en kommentar.

Den kommande säsongen blir hennes fjärde i Redhawks sedan hon anslöt inför 2018-19. Hittills har det blivit 66 matcher i den röda tröjan på vilka hon svarat för imponerande 80 poäng, fördelat på 28 mål och 52 assist.

– Malene är en viktig del i vårt lagbygge, både för sin skicklighet som spelare och hennes förmåga som ledare och lagkapten. Hon leder både i sitt sätt att vara och hur hon hela tiden brinner för att bli en bättre hockeyspelare. Det är självklart jättekul att hon blir kvar i klubben och blir en viktig del i vår fortsatta satsning, säger Calle Wendt, huvudtränare och tillförordnad sportchef för Redhawks damlag.

Samtidigt som Malene Frandsen skriver på ett nytt ettårskontrakt blir hon också utlånad till danska Hvidovre under resterande del av den innevarande säsongen.