• Huvudsponsorer

Lördag Lör 6 Augusti Aug
Torsdag Tor 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 25 Augusti Aug
Torsdag Tor 1 September Sep
Onsdag Ons 7 September Sep
Fredag Fre 9 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Tisdag Tis 20 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Idag 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lördag Lör 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Onsdag Ons 16 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Tisdag Tis 22 November Nov

Kaptenen klar för en ny säsong

26 januari 2021 09:27

Damernas lagkapten, Malene Frandsen, förlänger kontraktet. Den 25-åriga danska landslagsbacken har representerat Redhawks under de tre senaste säsongerna och har nu skrivit på för ytterligare en. – Jag ser redan fram emot nästa säsong och den resa vi ska göra, säger Frandsen, som lånas ut till Hvidovre under resterande del av den innevarande säsongen.


Lagbygget inför den kommande säsongen i DamEttan Södra fortsätter. I dag har Redhawks 25-åriga lagkaptenen Malene Frandsen skrivit på en kontraktsförlängning.

– Jag är väldigt glad över att få stanna kvar i klubben och jag känner mig verkligen hemma i Redhawks. Den här säsongen blev väldigt konstig och vi fick inte chansen att nå vårat mål. Men vi vet vad vi vill åstadkomma nästa säsong och det är en resa jag vill vara med och som jag redan ser fram emot, säger Frandsen själv i en kommentar.

Den kommande säsongen blir hennes fjärde i Redhawks sedan hon anslöt inför 2018-19. Hittills har det blivit 66 matcher i den röda tröjan på vilka hon svarat för imponerande 80 poäng, fördelat på 28 mål och 52 assist.

– Malene är en viktig del i vårt lagbygge, både för sin skicklighet som spelare och hennes förmåga som ledare och lagkapten. Hon leder både i sitt sätt att vara och hur hon hela tiden brinner för att bli en bättre hockeyspelare. Det är självklart jättekul att hon blir kvar i klubben och blir en viktig del i vår fortsatta satsning, säger Calle Wendt, huvudtränare och tillförordnad sportchef för Redhawks damlag.

Samtidigt som Malene Frandsen skriver på ett nytt ettårskontrakt blir hon också utlånad till danska Hvidovre under resterande del av den innevarande säsongen.