• Huvudsponsorer

Söndag Sön 19 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Onsdag Ons 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Söndag Sön 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Fredag Fre 29 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Söndag Sön 31 Oktober Okt
Måndag Mån 1 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov

Redhawks och Arenan vill inleda jubileet med publikfest

21 september 2021 09:59

Den 29 september lättar publikrestriktionerna och dagen efter, den 30 september, gästas vi av Växjö Lakers. I februari fyller dessutom klubben 50 år. Nu krokar Malmö Redhawks, Malmö Arena och Malmö Arena Hotel arm för att skapa publikfest – detta genom att sänka biljettpriserna till 50kr/st.


Det händer en hel del utanför isen framöver. För två veckor sedan kom beskedet om restriktionslättnader från och med den 29 september. Dagen efter, den 30 september klockan 19:00, gästas Malmö Redhawks av Växjö Lakers. Såväl Malmö Redhawks som Malmö Arena och Malmö Arena Hotel är oerhört glada över att äntligen få välkomna publikmassorna tillbaka och skapa publikfest igen. För att både fira publikens återkomst och uppmärksamma Redhawks 50-årsjubileum krokar parterna arm och sänker biljettpriserna på samtliga platser till 50kr.

– Det är så jäkla kul det här. Vi har känt hela sommaren att vi vill göra något rejält den dagen vi får positiva publikbesked och har haft en positiv dialog tillsammans med Malmö Arena hela vägen. Att kunna göra det här tillsammans med dem för att göra en publikfest möjlig är ett klockrent startskott på det här jubileumsåret, säger Redhawks VD Patrik Sylvegård.

– Vi, precis som Redhawks, har ju längtat något oerhört efter det här beskedet och är glada över att kunna vara med och möjliggöra det här. Malmö Arena är en fantastisk arena på alla sätt, men behöver sin publik. Därför känns det här helt rätt, säger Malmö Arenas VD Karin Mårtensson.

Priset 50kr/biljett gäller alltså samtliga platser i Malmö Arena. Biljettsläpp kommer att ske onsdagen den 22 september klockan 10:00 på Ticketmaster.se.

Detta händer under jubileumssäsongen

Utöver den här biljettkampanjen kommer det att vara en fullspäckad jubileumssäsong. Redan den 20 november kommer i anslutning till matchen mellan Redhawks och Brynäs att spelas en retromatch med guldhjältarna från -92 och -94. Med start 1 januari kommer det att successivt byggas upp en Hall of Fame i arenafoajén för hjältar och betydelsefulla personer utanför isen.

Det kommer under säsongen även släppas en jubileumsbok samt från oktober varje månad släppas en unik jubileumsprodukt i Redhawksshopen. Men kanske viktigast av allt, den 26 februari mot Oskarshamn, vankas det stor jubileumsmatch i Malmö Arena.