• Huvudsponsorer

Redhawksbackar landslagsuttagna

16 juni 2021 16:14

I mitten av juli är det dags för Juniorkronorna att starta upp säsongen, där julens JVM är den stora händelsen. Nu har förbundskapten Tomas Montén och i den återfinns både Anton Olsson och Helge Grans.


Den 18 juli samlas Juniorkronorna för ett läger, innan det bär av till USA för matchen mot Finland samt två uppsättningar av amerikanska lag. Under onsdagseftermiddagen presenterade förbundskapten Tomas Montén säsongens första trupp och i den återfinns både Anton Olsson samt Helge Grans, som fortsätter att träna med Redhawks fram till dess att flyttlasset går till Los Angeles.

– Jag tycker det är en spännande trupp med många spelare som visade framfötterna i fjol i sina lag och nu skall ta chansen att slåss om platserna till JVM i Edmonton om sex månader. Vi såg under fjolårets pandemi-säsong att förberedelserna är viktiga för ett bra JVM-resultat och nu får vi verkligen testa oss med sex matcher på liten rink mot USA och Finland. Det ska bli otroligt inspirerande att starta resan mot Edmonton med denna trupp, säger Montén efter att han presenterat sin trupp.