• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 25 Augusti Aug
Torsdag Tor 1 September Sep
Onsdag Ons 7 September Sep
Fredag Fre 9 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Tisdag Tis 20 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lördag Lör 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Onsdag Ons 16 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Tisdag Tis 22 November Nov

Adam Brodecki förstärker - Marcus Björk lämnar

10 februari 2020 13:00

Den 24-årige forwarden Adam Brodecki förstärker Redhawks. Han ansluter från Brynäs och är tillgänglig för spel redan till morgondagens bortamatch mot Leksand. Samtidigt som Brodecki ansluter lämnar Marcus Björk. – Adam är en fartfylld spelare som besitter en stor potential, säger Patrik Sylvegård.


Malmö Redhawks och Brynäs gör ett spelarbyte. Till Redhawks ansluter den 24-årige forwarden Adam Brodecki samtidigt som backen Marcus Björk går i motsatt riktning.

– Vi har följt Adam under en tid och ser med spänning fram emot att få in honom i vårt lag. Han är en fartfylld spelare som besitter en stor potential. Han får en trygghet här med ett kontrakt som sträcker sig över ytterligare två säsonger, något som vi tror kan få honom att bli en bättre spelare, säger Malmö Redhawks sportchef Patrik Sylvegård.

Den här säsongen har Brodecki, som vann SM-guld våren 2018 och representerade Tre Kronor under 2018-19, spelat 37 matcher för Brynäs och svarat för 14 poäng (6+8).

– När den här möjligheten dök upp så kändes det bra för min del, inte minst med ett flerårsavtal. Jag vet att klubben varit intresserade tidigare och jag är glad att klubben tror på mig. Jag ser fram emot att träffa mina nya lagkamrater under den kommande roadtrippen och jag längtar efter att pucken ska släppas i min debut, säger Brodecki själv, som är spelklar till morgondagens bortamatch mot Leksand.

Samtidigt går Marcus Björk, 22, i motsatt riktning och lämnar därmed Malmö Redhawks efter ett år i klubben.

– Vi vill tacka Marcus för hans insatser i Redhawks och önskar honom all lycka i den fortsatta karriären, säger Patrik Sylvegård.