• Huvudsponsorer

Inför Hockeyns Dag: "Det kommer bli fullt"

31 januari 2020 11:00

Årets upplaga av Hockeyns Dag står inför dörren imorgon och intresset är utan tvekan stort. Vi kan redan nu slå fast att det kommer att vara en fullsatt Malmö Arena när Redhawks tar emot Luleå.


Köpa dina förköpsbiljetter till matchen här >>

Morgondagens Hockeyns Dag närmar sig i allra högsta grad och det kan redan slås fast att det är ett stort intresse för Den mest angelägna hockeyfesten. Likt tidigare säsonger är syftet att blanda nytta med nöje när Malmö Redhawks partners bjuder på gratis hockey samtidigt som det ska samlas in pengar till biståndsorganisationen Help at Hand. Målet med eftermiddagen är att samla in pengar för att möjliggöra skolgång för 3000 barn i Filippinerna samt att samla in 3000 nallar till behövande i Afrika och Asien.

"Det kommer att bli fullsatt"

Såhär långt har intresset för förköpsbiljetterna också varit stort, vilket bidrar ytterligare till insamlingen då 20% av intäkten går till Help at Hand. Förköp finns tillgängligt på webben och hos Ticketmaster fram till lördag kl 12:00.
– Intresset har varit högt, utan tvekan. De sista veckorna har det varit många frågor om man kan räkna med att kunna hämta ut gratisbiljetter och givetvis kommer det finnas ett antal tusen att tillgå men vi har sålt på väldigt bra av förköpsbiljetterna, vilket är kul, och jag vågar redan säga att det kommer att bli fullsatt. Vill man vara helt säker på att få en plats föreslår jag faktiskt att man förköper för 100kr per person, säger Redhawks marknadschef Marcus Larsson.

Huvudentrén och biljettutdelning startar 13:45

Kvart i två öppnar Malmö Arenas huvudentré och då startar också utdelningen av biljetter. För att undvika köer såväl vid biljettuthämtning som vid inpassering uppmanar vi alla att komma i god tid till matchen.

Teddy Bear Toss – skänk mjukisdjur

I samband med Malmö Redhawks första mål är det återigen dags för Teddy Bear Toss. Då är fritt fram att kasta in nallar på isen som sedan kommer att transporteras vidare till behövande barn i Afrika och Asien. Leta bland dina gömmor efter bortglömda nallar eller köp dig en Hawkan-nalle i shopen innan matchen.

Aktiviteter för stora och små i foajéerna

Vi har en rad utställare och aktiviteter i Malmö Arenas foajéer under eftermiddagen. Vad sägs om bilbanerace tillsammans med P-Malmö? Tävla om en signerad matchtröja på Instagram med Mercedes? Eller varför inte testa dina skills i CCMs och Monkeysports prickskyttetävling?

Köpa dina förköpsbiljetter till matchen här >>

Hålltider Hockeyns Dag

13:45 - Huvudentrén öppnar, biljettutdelning inleds och utställare är på plats i foajé
14:35 - Matchvärmning
15:05 - Redhawks intro inleds
15:12 - Håll upp din tifolapp från Redhawks line-up till en minut in på matchen
15:15 - Matchstart
MÅL - Vid Redhawks första mål i matchen kastar du in dina gosedjur på isen
17:45 - Matchen beräknas vara slut