• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 12 Mars Mar
Fredag Fre 14 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Lördag Lör 5 September Sep
Söndag Sön 6 September Sep
Torsdag Tor 10 September Sep
Fredag Fre 18 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Idag 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Tisdag Tis 17 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec

Konstantin Komarek återvänder till Redhawks

26 maj 2018 14:00
Lagbygget

Efter en säsong i Karlskrona återvänder Konstantin Komarek, 25, till Redhawks. Den österrikiske VM-forwarden blir den sista pusselbiten i lagbygget inför den kommande säsongen - och det är en spelare som kan klubben väl sedan sin senaste sejour i Malmö. – Jag ser verkligen fram emot att komma tillbaka till Redhawks, säger han.


Den österrikiske VM-forwarden Konstantin Komarek, som representerade Redhawks säsongen 2016-17, är klar för en återkomst i klubben.

– Jag ser verkligen fram emot att komma tillbaka till Malmö. Jag trivdes väldigt bra i klubben senast jag var där och känner väldigt många av spelarna i laget. Dessutom är tränarstaben densamma, jag vet hur de vill spela att vi ska spela och tycker att det passar mig väl, säger Konstantin Komarek själv i en kommentar.

Då, i Redhawks 2016-17, blev det 36 matcher och 16 poäng (6+10) för Komarek, som den gångna säsongen var en av de mest framstående spelarna i Karlskrona. I Blekinge spelade han samtliga 52 grundseriematcher och på dessa svarade han för 27 poäng (8+19).

Trots sin unga ålder har han varit med om att vinna mästerskap hemma i Österrike och vet vad som krävs för att bli mästare. Innan flytten till Redhawks sommaren 2016 hade han två raka guld med Salzburg i bagaget.

– Konstantin är en väldigt skicklig spelare och han blir en perfekt pusselbit i vårt lagbygge. Han kan även klubben och vårt sätt att spela. Dessutom har jag fått känslan att han verkligen vill spela här och det är något som inte får underskattas, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Nyligen avslutade han VM i Danmark tillsammans med Österrikes landslag, där de säkrade spel i A-VM även kommande säsongen. Komarek hade en stark turnering och var tillsammans med NHL-stjärnan Michael Raffl lagets främsta poänggörare med två mål och tre assist på sju matcher.

Eftersom Konstantin Komarek pratar flytande svenska har Redhawks till den kommande säsongen ett helt svenskspråkigt lag.

Kontraktet är skrivet över de två kommande säsongerna.