• Huvudsponsorer

Lördag Lör 8 December Dec
Söndag Sön 9 December Dec
Tisdag Tis 11 December Dec
Söndag Sön 16 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Söndag Sön 6 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Tisdag Tis 22 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Lördag Lör 2 Februari Feb
Söndag Sön 10 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Måndag Mån 18 Februari Feb

Konstantin Komarek återvänder till Redhawks

26 maj 2018 14:00
Lagbygget

Efter en säsong i Karlskrona återvänder Konstantin Komarek, 25, till Redhawks. Den österrikiske VM-forwarden blir den sista pusselbiten i lagbygget inför den kommande säsongen - och det är en spelare som kan klubben väl sedan sin senaste sejour i Malmö. – Jag ser verkligen fram emot att komma tillbaka till Redhawks, säger han.


Den österrikiske VM-forwarden Konstantin Komarek, som representerade Redhawks säsongen 2016-17, är klar för en återkomst i klubben.

– Jag ser verkligen fram emot att komma tillbaka till Malmö. Jag trivdes väldigt bra i klubben senast jag var där och känner väldigt många av spelarna i laget. Dessutom är tränarstaben densamma, jag vet hur de vill spela att vi ska spela och tycker att det passar mig väl, säger Konstantin Komarek själv i en kommentar.

Då, i Redhawks 2016-17, blev det 36 matcher och 16 poäng (6+10) för Komarek, som den gångna säsongen var en av de mest framstående spelarna i Karlskrona. I Blekinge spelade han samtliga 52 grundseriematcher och på dessa svarade han för 27 poäng (8+19).

Trots sin unga ålder har han varit med om att vinna mästerskap hemma i Österrike och vet vad som krävs för att bli mästare. Innan flytten till Redhawks sommaren 2016 hade han två raka guld med Salzburg i bagaget.

– Konstantin är en väldigt skicklig spelare och han blir en perfekt pusselbit i vårt lagbygge. Han kan även klubben och vårt sätt att spela. Dessutom har jag fått känslan att han verkligen vill spela här och det är något som inte får underskattas, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Nyligen avslutade han VM i Danmark tillsammans med Österrikes landslag, där de säkrade spel i A-VM även kommande säsongen. Komarek hade en stark turnering och var tillsammans med NHL-stjärnan Michael Raffl lagets främsta poänggörare med två mål och tre assist på sju matcher.

Eftersom Konstantin Komarek pratar flytande svenska har Redhawks till den kommande säsongen ett helt svenskspråkigt lag.

Kontraktet är skrivet över de två kommande säsongerna.