• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Tisdag Tis 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec
Torsdag Tor 3 December Dec
Lördag Lör 5 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec
Tisdag Tis 15 December Dec
Torsdag Tor 17 December Dec
Lördag Lör 26 December Dec
Måndag Mån 28 December Dec
Onsdag Ons 30 December Dec
Lördag Lör 2 Januari Jan
Måndag Mån 4 Januari Jan

Säsongare, ny chans till livehockey

19 oktober 2020 09:10

På tisdag är det dags att hoppa upp på hästen igen när Redhawks tar emot Frölunda hemma i Malmö Arena. Med gällande publikrestriktioner är det ånyo också möjligt för våra säsongskortsinnehavare med supporterpaketet att tävla om de 50 tillgängliga läktarbiljetterna.


Under tisdagen är återigen dags att kraftsamla och jaga poäng. Malmö Redhawks gästas av Frölunda i Malmö Arena. I enlighet med den paketlösning som presenterades i förra veckan gäller utlottningar numera endast för dig som tackat ja till supporterpaketet. Publikbegränsningen är fortsatt 50 personer och samtliga 50 biljetter lottas exklusivt ut till dig med säsongskort och supporterpaket.

För att göra utlottningarna mer rättvisa och lika för alla kommer de som tidigare vunnit biljetter att vara utom tävlan. Notera dock att du som har fler än ett kort i ditt namn fortsatt kan tävla med dessa. Ett säsongskort = en lott.

Såhär gör du:

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan och välj om du vill tävla om en eller två biljetter. Observera dock att biljetterna endast får nyttjas av de som tackat ja till supporterpaketet. Vi behöver dina uppgifter senast idag, måndag, klockan 23:59 för att du ska vara med i lottdragningen.

Såhär går det till:

När dina uppgifter är ifyllda är du med i lottdragningen som genomförs på matchdagsmorgon kl 08:00. Vinnarna kommer därefter att kontaktas via mail med mer information. Biljetterna kommer att vara utplacerade med minst två meters mellanrum på sittplatser som är väl utspridda över ena långsidan.