• Huvudsponsorer

Måndag Mån 4 Januari Jan
Torsdag Tor 7 Januari Jan
Lördag Lör 9 Januari Jan
Lördag Lör 30 Januari Jan
Tisdag Tis 2 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 9 Februari Feb
Torsdag Tor 11 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb
Söndag Sön 28 Februari Feb
Idag 2 Mars Mar
Lördag Lör 6 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Måndag Mån 15 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Måndag Mån 22 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar

Redhawks förstärker med landslagscenter

25 april 2019 13:10

Ytterligare en dansk landslagsspelare kommer att bära Redhawksdressen under den kommande säsongen. Centern Jesper Jensen, 32, har skrivit på ett ettårskontrakt med klubben och blir Redhawks sjätte spelare från vårt västra grannland.


Sedan tidigare har Redhawks gjort klart med tre danska landslagsspelare inför den kommande säsongen. Nu är den fjärde klar. Den 32-årige centern Jesper Jensen är klar för spel i klubben.

– Det ska bli riktigt kul att komma till Malmö och representera Redhawks. Klubben har tagit tydliga kliv framåt och har under flera års tid visat att man går i rätt riktning. Jag ser verkligen fram emot att spela i Malmö Arena till hösten, säger Jesper Jensen själv i en kommentar.

Under den gångna säsongen representerade Jesper såväl Brynäs som Skellefteå och spelade 36 matcher i SHL samt ytterligare sex i SM-slutspelet. Dessförinnan gjorde han två starka säsonger i Gävle, på vilka han producerade 66 poäng (16 mål och 50 assist) på 93 matcher.

Jesper Jensen har inte bara stor erfarenhet av spel i Sverige via sina sju raka säsonger i SHL och HockeyAllsvenskan. Han är faktiskt även född i Sverige, har dubbel medborgarskap och inledde sin hockeykarriär i småländska Nybro.

– Jesper är en snabb och spelskicklig center med playmaker-egenskaper. Han hade det lite tufft i fjol, men har tidigare visat att han kan spela på en riktigt hög nivå. Vi tror att han kan komma tillbaka dit och att vi kan hjälpa honom - samtidigt som han kan hjälpa oss att bli ett bättre lag, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Just nu befinner han sig på Danmarks VM-förberedande läger, där han spelar för att ta en plats till turneringen - något som i så fall skulle bli hans nionde Världsmästerskap.

Jesper Jensen har skrivit på ett ettårskontrakt som sträcker sig till våren 2020. Han ansluter till Redhawks senare i vår.