• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Måndag Mån 25 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Måndag Mån 19 Augusti Aug
Fredag Fre 23 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Tisdag Tis 3 September Sep
Torsdag Tor 5 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Idag 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov

Redhawks förstärker med landslagscenter

25 april 2019 13:10

Ytterligare en dansk landslagsspelare kommer att bära Redhawksdressen under den kommande säsongen. Centern Jesper Jensen, 32, har skrivit på ett ettårskontrakt med klubben och blir Redhawks sjätte spelare från vårt västra grannland.


Sedan tidigare har Redhawks gjort klart med tre danska landslagsspelare inför den kommande säsongen. Nu är den fjärde klar. Den 32-årige centern Jesper Jensen är klar för spel i klubben.

– Det ska bli riktigt kul att komma till Malmö och representera Redhawks. Klubben har tagit tydliga kliv framåt och har under flera års tid visat att man går i rätt riktning. Jag ser verkligen fram emot att spela i Malmö Arena till hösten, säger Jesper Jensen själv i en kommentar.

Under den gångna säsongen representerade Jesper såväl Brynäs som Skellefteå och spelade 36 matcher i SHL samt ytterligare sex i SM-slutspelet. Dessförinnan gjorde han två starka säsonger i Gävle, på vilka han producerade 66 poäng (16 mål och 50 assist) på 93 matcher.

Jesper Jensen har inte bara stor erfarenhet av spel i Sverige via sina sju raka säsonger i SHL och HockeyAllsvenskan. Han är faktiskt även född i Sverige, har dubbel medborgarskap och inledde sin hockeykarriär i småländska Nybro.

– Jesper är en snabb och spelskicklig center med playmaker-egenskaper. Han hade det lite tufft i fjol, men har tidigare visat att han kan spela på en riktigt hög nivå. Vi tror att han kan komma tillbaka dit och att vi kan hjälpa honom - samtidigt som han kan hjälpa oss att bli ett bättre lag, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Just nu befinner han sig på Danmarks VM-förberedande läger, där han spelar för att ta en plats till turneringen - något som i så fall skulle bli hans nionde Världsmästerskap.

Jesper Jensen har skrivit på ett ettårskontrakt som sträcker sig till våren 2020. Han ansluter till Redhawks senare i vår.