• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Lördag Lör 5 September Sep
Söndag Sön 6 September Sep
Torsdag Tor 10 September Sep
Fredag Fre 18 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Tisdag Tis 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Idag 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Tisdag Tis 17 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec
Torsdag Tor 3 December Dec
Lördag Lör 5 December Dec

Dansk landslagsback klar för Redhawks

30 mars 2020 09:00

Den danske landslagsspelaren Markus Lauridsen, 29, är klar för spel i Redhawks över de två kommande säsongerna. Den Köpenhamnsbördige backen kommer närmast från spel i HV71 där han i fjol svarade för starka 30 poäng. – Vi ser honom som en av våra ledande spelare, säger Patrik Sylvegård.


Redhawks förstärker laget med den danske landslagsbacken Markus Lauridsen. 29-åringen kommer närmast från spel i HV71, där han var en av smålänningarnas främsta spelare under den gångna säsongen.

– Markus är en spelare som vi haft ögonen på under en längre tid. Under den senaste säsongen tycker jag att han tog ett stort kliv framåt och därför känns det extra kul att vi nu får ha honom hos oss. Han är en tvåvägsback som har väldigt fina egenskaper i det offensiva spelet. Vi ser honom som en av våra ledande spelare, som kommer att få ett stort ansvar i alla spelformer, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Lauridsen kommer till Redhawks med karriärens hittills främsta säsong i ryggen. Efter tre raka år med runt 10 poäng i SHL och tyska DEL slog han till med 30 poäng (3+27) på 52 matcher i fjol - en notering som var åttonde bäst av samtliga backar i SHL.

Utöver förmågan att bidraga med poäng offensivt är han både rörlig och positionssäker i det defensiva spelet. Dessutom har han förmågan att logga mycket istid.

– Det känns väldigt kul och inspirerande att komma hit. Jag vet att klubben vill uppåt och det vill jag också. Dessutom tycker jag det blir spännande med den nystart som sker här nu, med nya tränare. Jag känner många av mina nya lagkamrater sedan tidigare och det här blir lite som att flytta hem. Jag följde klubben nära som liten och det gör det extra roligt att nu få vara en del av den, säger Markus Lauridsen själv.

Han Redhawkskontrakt sträcker sig över de två kommande säsongerna.