• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 24 Augusti Aug
Torsdag Tor 26 Augusti Aug
Lördag Lör 28 Augusti Aug
Söndag Sön 29 Augusti Aug
Torsdag Tor 2 September Sep
Fredag Fre 3 September Sep
Fredag Fre 10 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Söndag Sön 19 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Onsdag Ons 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt

Redhawks gör positivt ekonomiskt resultat

23 juni 2021 11:14

Efter en säsong där du som supporter saknades på läktaren har det nu gjorts bokslut. Böckerna är stängda för säsongen 2020-21 och Malmö Redhawks kan i koncernen presentera ett positivt resultat efter finansiella poster på 2,66 miljoner kronor. – Vi är stolta över hur vi har skurit våra kostnader under säsongen, säger Malmö Redhawks VD, Patrik Sylvegård.


Nu avslutas säsongen 2020-21 fullt ut. Den slutliga räkenskapen är gjord och böckerna är stängda. I koncernen kan Malmö Redhawks presentera en vinst på 2 659 tkr efter finansiella poster, vara hockeybolaget står för 43 tkr av dessa.

– Vi drog i handbromsen gällande våra utgiftsposter redan under våren 2020 och det innebär att vi nu kan visa upp ett positivt resultat. Vi är stolta över hur vi har skurit i våra kostnader under säsongen, säger Patrik Sylvegård, VD för Malmö Redhawks.

Sammanlagt har nettoomsättningen minskat med 33% som en följd av pandemin. Klubbens partnerförsäljning har emellertid ändå stått sig stark och uppgår det gångna verksamhetsåret till 26 Mkr. Samtidigt har en klar majoritet av säsongskortsinnehavarna valt att efterskänka kostnaden för sina kort och dessutom köpte Redhawksfansen så kallade soffbiljetter.

– Vi är tacksamma för det stöd vi fått av både näringslivet och våra supporters. Engagemanget har om möjligt varit ännu större än vanligt och jag vet att spelarna har känt av stöttningen, även om det varit tomt på våra läktare, säger Sylvegård.

En annan viktig post är de statliga stöd som klubben kunnat tillgodo se sig under säsongen, som kompensation för utebliven publik.

– Vi är självklart också väldigt tacksamma över att staten valt att ställa upp för oss som idrottsklubb, säger Patrik Sylvegård.

Malmö Redhawks andas optimism inför den stundande säsongen och kliver in i den med goda framtidsutsikter.

Koncernredovisningen finner du här >>
Anmäl dig till föreningens årsmöte >>