• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 24 Augusti Aug
Torsdag Tor 26 Augusti Aug
Lördag Lör 28 Augusti Aug
Söndag Sön 29 Augusti Aug
Torsdag Tor 2 September Sep
Fredag Fre 3 September Sep
Fredag Fre 10 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Söndag Sön 19 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Onsdag Ons 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt

Carl-Johan Lerby återvänder till Redhawks

25 maj 2021 11:39

Ytterligare en hemvändare är klar för spel i Redhawks till kommande säsong. Efter ett år i Nordamerika, i Calgary Flames organisation, återvänder Carl-Johan Lerby, 23, till klubben i sitt hjärta. – Det betyder extra mycket för mig att spela just här, säger backen bland annat.


Efter en säsong i Calgary Flames organisation vänder Carl-Johan Lerby hem till Malmö igen. Den 23-årige backen har skrivit på ett tvåårskontrakt med Redhawks.

– Det är skönt att vara hemma efter igen ett speciellt år där borta och jag ser verkligen fram emot att få köra igång här tillsammans med grabbarna. Det här är klubben i mitt hjärta och det betydet extra mycket för mig att representera Malmö Redhawks. Jag gillar vårt lagbygge och känner att vi tillsammans kommer kunna göra något riktigt bra, säger Lerby själv om återkomsten.

Förra sommaren lämnade Carl-Johan Lerby Redhawks för Nordamerika efter 197 tävlingsmatcher i den röda tröjan. Istället blev det spel i AHL med Stockton Heat, där den skridskostrake och rörlige backen noterades för åtta assist på sina 22 matcher.

– Han har tidigare visat vad han kan i den här ligan och var en toppback hos oss när han lämnade. När han nu återvänder gör han det med mer kött på benen och med ytterligare rutin. Vi ser fortsatt en stor potential i Calle, både i att han kommer att vara en ledande spelare hos oss samt att han har förutsättningarna att utvecklas till en landslagsspelare, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

Kontraktet sträcker sig till våren 2023 och Carl-Johan Lerby ansluter till Redhawks på måndag.

Hela lagbygget inför den kommande säsongen hittar du här >>