• Huvudsponsorer

Söndag Sön 19 Februari Feb
Tisdag Tis 21 Februari Feb
Torsdag Tor 23 Februari Feb
Lördag Lör 25 Februari Feb
Tisdag Tis 28 Februari Feb
Torsdag Tor 2 Mars Mar
Lördag Lör 4 Mars Mar
Tisdag Tis 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Tisdag Tis 14 Mars Mar
Torsdag Tor 16 Mars Mar
Lördag Lör 18 Mars Mar
Tisdag Tis 21 Mars Mar
Torsdag Tor 23 Mars Mar

Allt inför sexpoängsmatchen mot Brynäs

18 februari 2017 11:37
Inför match

I eftermiddag smäller det i Malmö Arena igen. Redhawks tar emot SHL-sexan Brynäs på hemmaplan i vad som är en riktig sexpoängsmatch. Redhawks har hugg på Gävlelaget, som finns fem poäng före i tabellen. En seger i dag innebär att avståndet krymper till två ynka poäng. Här hittar du allt inför matchen.


Det börjar dra ihop sig i SHL. Nio omgångar återstår och det är en hård strid om slutspelsplatserna. I eftermiddag väntar en match i Malmö Arena som är extra het. SHL-sjuan Redhawks tar emot tabellsexan Brynäs i en riktig sexpoängsmatch. Endast fem poäng skiljer lagen åt, där gästerna innehar den attraktiva sjätteplatsen, den sista som innebär direktkvalificering till kvartsfinal.

Dagens möte är det fjärde mellan lagen den här säsongen. Redhawks har en riktigt bra svit mot Brynäs och vunnit samtliga möten i höst och vinter. Dessutom vann Redhawks fjolårssäsongen sista möte och jagar således den femte raka segern mot Gävlelaget.

När slutspelet nu närmar sig är ditt stöd på läktaren extra viktigt. Kom till Malmö Arena i eftermiddag och ge laget ditt stöd. Du kan vara skillnaden som gör att det blir seger i dag. Slutspelet närmar sig på isen. På läktaren har slutspelet redan börjat! Kl 16 är det nedsläpp och du köper dina biljetter genom att klicka här!

Allt inför matchen

Sexpoängsmatch när Brynäs gästar
Inled hockeydagen med juniorhockey
TV: Robin Alvarez om nya kontraktet och matchen mot Brynäs
Robin Alvarez stannar i Redhawks
Köp dina biljetter till matchen och hjälp Redhawks att ta fjärde raka segern mot Brynäs
Häng med på Redhawks247
Följ det senaste på Twitter
Missa inget i bildväg på Instagram