Två raka lördagsfester med biljetter från 50 kr
2022-02-22
Redhawks bärgade sköna poäng under tisdagen och nu börjar vi ladda för kommande matcher. Nu väntar bland annat två härliga publikfester i Malmö Arena med jubileumsmatch och Hockeyns Dag. Du förköper dina biljetter från bara 50 kronor.

Två raka lördagsmatcher med potential till riktiga publikfester. Nu på lördag vankas det födelsedagsfest i Malmö Arena när Redhawks har 50-årsjubileum. För motståndet står IK Oskarshamn. Lördagen efter är det äntligen dags för en ny Hockeyns Dag när Örebro kommer på besök. Har du säkrat dina biljetter än?

{!A}

50-årsjubileum är väl som upplagt för en publikfest? Som om inte jubileet var nog, så kommer vi matchen till ära att iklä oss pinfärska retrotröjor. Biljetter kan köpas från 50 kronor för barn/ungdom och 150 kronor för vuxna.

Säkra dina platser här >>

{!B}

Hockeyns Dag är säsongens stora publikfest. Tillsammans med regionens näringsliv bjuder vi på fri entré till Malmö Arena och det vill du inte missa. Vill du vara helt säker på att få plats i arenan kan du förboka biljetter för 100kr/st. För dig som inte förbokar kan gratisbiljetter hämtas i samband med att huvudentrén öppnar kl 14:15.

Förboka dina platser här >>

Christian Winnberg