• Huvudsponsorer

Engstrand i spel med Troja igen

13 december 2021 16:00

Under inledningen av SHL-säsongen dubbelregistrerades Eric Engstrand för att även kunna spela med Troja/Ljungby i HockeyAllsvenskan. Nu åker den 21-årige forwarden tillbaka till Småland för tre matcher med Troja i veckan.

– Vi ser det här som något positivt, säger Patrik Sylvegård.


I början av årets säsong dubbelregistrerades Eric Engstrand så att det skulle vara möjligt för honom att både spela SHL-hockey med Redhawks samt i HockeyAllsvenskan med Troja/Ljungby. Då blev det också en åtta matchen lång sejour i klubben.

När det nu är landslagsuppehåll i SHL åker Eric tillbaka till Småland för att medverka i de tre matcher som Troja spelar i veckan innan HockeyAllsvenskan tar ett landslagsuppehåll.

– Eric fick en bra matchning senast han var i Troja och vi ser det här som något positivt, att han kan åka dit och få bra matcher och fortsätta sin utveckling - samtidigt som han dessutom kan hjälpa Troja i deras jakt uppåt i tabellen, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård, om forwarden som hittade nätet så sent som i lördags.

Att Eric Engstrand är dubbelregistrerad i de båda klubbarna innebär att han kan flytta fram och tillbaka mellan klubbarna från en dag till en annan.