• Huvudsponsorer

Lördag Lör 18 Februari Feb
Söndag Sön 19 Februari Feb
Tisdag Tis 21 Februari Feb
Torsdag Tor 23 Februari Feb
Lördag Lör 25 Februari Feb
Tisdag Tis 28 Februari Feb
Torsdag Tor 2 Mars Mar
Lördag Lör 4 Mars Mar
Tisdag Tis 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Tisdag Tis 14 Mars Mar
Torsdag Tor 16 Mars Mar
Lördag Lör 18 Mars Mar
Tisdag Tis 21 Mars Mar
Idag 23 Mars Mar
Lördag Lör 25 Mars Mar
Tisdag Tis 28 Mars Mar

Tufft motstånd när vi jagar seger i norr

12 januari 2023 08:00

Tabelltvåan Skellefteå står för motståndet i kvällens bortamatch och den första på veckoslutets roadtrip. Matchen ser du på C More Live eller cmore.se.


Redhawks tog en viktig seger senast, när 0-2 blev till 3-2 hemma mot Örebro. I kväll inleds en fyra matcher lång svit av bortamatcher när Redhawks gästar Skellefteå.

Är du inte på plats uppe i norr i kväll har du möjlighet att se matchen på C More Live eller cmore.se med sändningsstart 18:30. Du kan också följa det hetaste från matchen på vår Twitter-kanal samt mål- och periodsummering via Instagram Story.

Med handbolls-VM i Malmö Arena dröjer det ytterligare två veckor innan Redhawks är tillbaka på hemmais. När vi kommer hem igen smäller det ordentligt med inte mindre än fyra matcher på åtta dagar. Var med oss i avgörandets stund. Dina biljetter till hemmamatcherna säkrar du här >>

Du har väl inte missat våra förmånliga priser för barn upp till 13 år? På vår familjeläktare tar du med dig barnen för bara en tjuga. Läs mer om våra familjebiljetter här >>