• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Onsdag Ons 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Idag 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Fredag Fre 29 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Söndag Sön 31 Oktober Okt
Måndag Mån 1 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov

AKTIVITET, HÄLSA OCH GLÄDJE

Hälsosam Ungdom är en satsning, tillsammans med Skolidrottsförbundet Skåne, på barn & ungdomar med målet att öka deras fysiska aktivitet. Vi arbetar med att sänka trösklar och att göra idrotten mer tillgänglig och öppen för alla. Under säsongens gång besöker vi kontinuerligt skolor i Malmö och stadens närområde, där vi fokuserar på den fysiska aktiviteten. Denna satsning är möjlig med hjälp av RSA, Malmö Ställningsservice, Trelleborg SportsClub (en del av Trelleborg AB), Superdäck, samt Sparbanksstiftelserna Skåne, Finn och Färs & Frosta.   

SKOLBESÖK SOM UPPLYSER OM MER MOTION OCH EN HÄLSOSAM LIVSTIL

Flera studier visar att den fysiska aktiviteten i Sverige har varit på nedgång under en längre tid. Allt fler personer är stillasittande, något som är oroväckande då det påverkar oss negativt så väl fysiskt som psykiskt och socialt. Detta är något vi givetvis vill förändra. I vår satsning samarbetar vi med 15 skolidrottsföreningar i Malmö och stadens närområde. Vi bidrar med både idrottsmateriel och handledningsmaterial med fokus på ledarskap. Vi besöker dessutom dessa skolor kontinuerligt under säsongen med både våra herr – och damspelare för roliga fysiska aktiviteter tillsammans med barnen.   

SKRIDSKOSKOLA FÖR ALLA

Att besöka skolor är en viktig del av att kunna göra idrott tillgänglig till fler, men vi vet också att vi som förening måste bli bättre. Malmö Redhawks vill sänka trösklar och göra det lättare att börja med ishockey och därför är vår skridskoskola, som är förlagd i Rosengårds ishall, öppen för alla barn mellan 4 - 10 år där ingen full hockeyutrustning krävs. Redhawks lånar ut både skridskor och hjälm till de som behöver. Vi har även etablerat en tjejskridskoskola för att göra det lättare för tjejer att börja spela ishockey. Alla ska ha en möjlighet att kunna spela ishockey.    

Mer information om skridskoskolan hittar du här >>

STORSLAGEN HOCKEYUPPLEVELSE

När tillfället ges ger vi deltagande barn och ungdomar en möjlighet att besöka en SHL-hockeymatch i Malmö Arena vilket är en storslagen upplevelse. Barnen får inte bara se en match live utan får också, med sina vänner, besöka Sveriges finaste Arena och där känna på intensiteten, farten och glädjen runt Malmö Redhawks hockeymatcher. Målet är att ge en minnesvärd glädje och extra motivation och energi till deltagarna.