• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Måndag Mån 25 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Idag 19 Augusti Aug
Fredag Fre 23 Augusti Aug
Tisdag Tis 3 September Sep
Torsdag Tor 5 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt

Malmö Redhawks tecknar viktiga avtal

6 maj 2019 16:00

Malmö Redhawks kan idag stolt berätta om två viktiga avtal som kommit till stånd mellan klubben och MonkeySports och CCM.


Malmö Redhawks har sedan säsongen 2010-11 samarbetat med CCM och ser det branschledande varumärket som en enormt viktig del av klubbens verksamhet. Som ett led i Malmö Redhawks långsiktiga tänk har därför avtalet med CCM förlängts med ytterligare fem år. Det nya avtalet gäller till och med säsongen 2023-24 och innebär att CCM fortsätter att vara Redhawks officiella materialpartner.

– Malmö Redhawks är södra Sveriges absolut bästa hockeyförening och blir för oss en naturlig partner att jobba med. Vi har haft ett mycket bra samarbete sedan 2010 och kommer med vårt förlängda partnerskap kunna driva hockeyn tillsammans till 2024. Som marknadsledande inom svensk hockey är det viktigt att jobba med de bästa lagen, de som inspirerar flest ungdomar och jobbar med både bredd- och elitverksamhet. Malmö Redhawks gör detta genom att ha bra förebilder samt driver integrations– och rekryteringsprojekt, där vi är en stolt partner, säger Robert Zaring, Global Marknadsdirektör på CCM Hockey.

I samband med detta har Malmö Redhawks också valt att skriva avtal med en nya produktleverantör i form av MonkeySports. Det nytecknade avtalet gäller initialt över två år med option på ytterligare ett år. Monkeysport kommer i och med detta avtal exklusivt att stå för försäljning och aktivering av hockeyprodukter mot vår Ungdomssida.

– Vi på MonkeySport är väldigt glada och stolta över att ha Malmö Redhawks som samarbetesförening. Vi vill vara den självklara ishockeybutiken i regionen och genom avtalet med Malmö Redhawks kommer vi kunna leverera allt inom ishockey till både spelare och ledare i föreningen. För oss är det viktigt att kunna erbjuda produkter och service året om och med Malmö Redhawks bredd inom ungdomsverksamheten och elitsatsning på både herr- och damsidan har vi en partner som förstår detta, säger Mikael Hämäläinen, Customer Service & Team Sale Manager på MonkeySports.

I samband med detta avslutar Malmö Redhawks samarbetet med Intersport, då avtalet löpt ut per den 30 april. Malmö Redhawks väljer framöver att driva försäljningen av merchandise och övriga fanartiklar i egen regi.

– Det känns väldigt kul med de två nytecknade avtalen. CCM har vi samarbetat med länge och avtalsförlängningen bekräftar en ömsesidig nöjdhet samtidigt som den visar på att båda partner vill jobba långsiktigt. Vad gäller MonkeySports ingår vi nu i ett spännande samarbete med en ugn aktör, som snabbt visat sig vara en väldigt specialiserad återförsäljare med stort kunnande när det gäller just ishockey. Här ser vi inte minst en stor fördel för vår ungdomsverksamhet. Att vi nu kommer att driva souvenirförsäljningen i egen regi blir en utmaning, men vi gillar den. Vi är övertygade om att detta är rätt steg för oss in i framtiden. Jag vill också ta tillfället i akt att tacka Intersport för ett gott samarbete, säger Marcus Larsson, marknadschef på Malmö Redhawks.