To start page
 

Sedan i våras har det varit ett intensivt arbete av förberedelser både på och utanför isen. Vi har i stort sett skapat ett nytt lag och satt en kommersiell organisation samt ett nytt produktprogram på plats. Vi känner att det finns en förväntan och en tilltro till Malmö Redhawks som är större än på mycket länge. Näringslivet och den breda publiken har responderat väldigt positivt på vår satsning.

Vi har över 100 olika produkter vi kan erbjuda, något för alla företag. Vi har kunder från den enskilda lilla firman till stora multinationella företag. Vi skräddarsyr era paket efter kundernas behov och önskemål. Är ni i behov av varumärkesexponering, representation, nätverkande eller event?  Vi erbjuder allt från färdiga paketlösningar till loger, företagshockey, matchpartnerskap, mat & mat, säsongskort etc.

Vi har ett aktivt och dynamiskt Nätverk, en grupp av 80 både stora och små företag som växer sig större för varje vecka. Här har vi en styrgrupp från Skånes näringsliv som på ett fantastiskt sätt nu bidrar med sin dyrbara tid, kompetens och idéer för att göra Malmö Redhawks ännu starkare och bättre och skapa affärsmöjligheter emellan företagen som finns i Redhawks nätverk.

Vi har förmånen att spela i en väldigt fin arena. Det finns inte någon arena i norra Europa som kan erbjuda den teknik och faciliteter för exponering och representation som vi kan i Malmö Arena. Det skall vi ta vara på och använda väl. Vi skall inte heller glömma den toppmodern infrastruktur runt Malmö Arena där vi når 3,7 miljoner invånare inom 1 timme. 

Det finns många bra hockeylag i Sverige, och ibland är det dagsformen som avgör, men vi skall sträva efter att skapa Sveriges bästa hockeyupplevelse som börjar en timma innan nedsläpp och slutar två timmar efter slutsignalen.

Hur vill du vara med?

Kontakta Malmö Redhawks marknads- och försäljningsavdelning så berättar vi gärna mer om våra partnerkoncept.