To start page
 
2015-03-03

7000 biljetter sålda till torsdagens derby

På torsdag drar Slutspelsserien igång då Malmö Redhawks tar emot Rögle BK i säsongens femte Skånederby. En ny publikfest är att vänta och nu är det sålt över 7000 biljetter till matchen. Säkra din plats här!

2015-03-02

Res med Redhawks Support till Norrköping

På lördag gästar Malmö Redhawks Norrköping för bortamatch mot Vita Hästen. Matchen är den andra i Slutspelsserien och laget behöver allt stöd de kan få i jakten på tre poäng. Häng med Redhawks Support till "Peking" bär fram killarna till seger.

2015-03-02

Köp dina biljetter till Redhawks hemmamatcher

På torsdag inleds Slutspelsserien när Malmö Redhawks tar emot Rögle i Malmö Arena. Minst ytterligare två hemmamatcher kommer att spelas innan säsongen är över. Här köper du ett paket för samtliga matcher på hemmais eller till enstaka matcher.

2015-03-02

Så gick det för juniorlagen i helgen

Det var ömsom vin, ömsom vatten för Malmö Redhawks juniorlag under helgen. J20 och J18 vann var sin match men föll också i en av helgens två matcher.

2015-03-01

Wargen om AIK och fortsättningen

MALMÖ. Segern mot AIK räckte sånär till en plats bland de två främsta. Men nu väntar istället Slutspelsserien, som startar med ett hemmaderby på torsdag. Stefan Warg säger sitt om gårdagens match och det som står för dörren nu.

 

1 2 3 > »

 

Äldre nyheter