Natalie Perry förlänger sitt kontrakt
2021-05-07
Den amerikanska danskan Natalie Perry är klar för en fortsättning i Redhawks. Forwarden, som fyller 25 år på julafton, har tre säsonger bakom sig i klubben och har nu skrivit på en ettårig kontraktsförlängning. – Vi har något riktigt bra på gång här, säger Perry i en kommentar.

{!A}

Redhawks fortsätter att bygga laget inför den kommande säsongen i DamEttan Södra. Nu står det klart att Natalie Perry, 24, är klar för en fortsättning i klubben.

– Jag ser verkligen fram emot en ny säsong, inte minst med tanke på hur den förra avslutades abrupt till följd av pandemin. Vi har något riktigt bra på gång här och vår målbild i laget är tydlig - vi kommer inte att ge oss innan vi har spelat till oss en plats i SDHL. Jag tror att vi kommer att ha väldigt bra möjligheter att nå dit under den kommande säsongen och jag längtar efter att den drar igång, säger Perry i en kommentar.

Under den gångna, väldigt förkortade säsongen sköt Natalie Perry inte mindre än fyra mål och svara för sammanlagt sex poäng på fem matcher i DamEttan Södra.

– Vi är glada att Natalie vill fortsätta hos oss. Hon är en härlig glädjespridare i gruppen och är en stor nyckel till att tjejerna har så roligt tillsammans under all den tid som de spenderar tillsammans. Under den gångna säsongen anslöt hon sent, men hade en fin utvecklingskurva under den korta tid som säsongen pågick. Vi ser fram emot att få se henne ta ytterligare kliv nästa säsongen, säger Redhawks huvudtränare och tillförordnade sportchef, Calle Wendt.

Det nyskrivna kontraktet gäller till våren 2022.

{!B} {!C}

Christian Winnberg